LG 49UJ635V - Виж цената

Ревю на LG 49UJ635V

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 49UJ635V 

Искате ли нов продукт, който да съчетава в себе си някои от най-новите технологии при телевизорите в комбинация с перфектно качество на картината? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим LG 49UJ635V, който успешно постига баланс между бюджета и функциите, които предлага, като придава вкус на вашия дом чрез най-новите телевизионни технологии.

LG 49UJ635VВиж цената за днес

LG 49UJ635V Review

Жива картина от всякакъв ъгъл – новата иновация с Ultra HD е вградена в уникалния панел IPS 4K, което означава, че развлеченията ви могат да се гледат от всякакъв ъгъл без изкривяване

Multi HDR – вижте повече от HDR картината – Разширената технология за форматиране позволява на LG UHD TV да изведе много известни алгоритми от висок динамичен обхват, като например HLG и HDR 10. Получете HDR изживяването от повече HDR източници.

Лесен и бърз достъп до Netflix 4K HDR съдържание – С по-лесен контрол и по-бърз достъп, можете да разгледате и да се наслаждавате на превъзходното 4K HDR съдържание на Netflix или YouTube на LG 4K TV.

Преоткрийте нови висоти в резолюцията – преоткрийте развлеченията си на ново ниво с 4K Upscaler на LG и HEVC декодер за 4K стрийминг.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Horizon 49HL9910U – Цена и мнения!

Диагоналът на екрана на Телевизор LED Smart LG 49UJ635V е с дължина от 123см, с висока разделителна способност от 3840×2160 пиксела. Дисплеят осигурява яркост 230 cd/m² и динамично съотношение на контраста. Аспектът на изображението е 16:9, с време за реакция от 5ms. Независимо от гледната точка на потребителя, телевизорът показва ясни изображения без изкривяване, защото има най-добрият ъгъл на гледане от 178 градуса.

Също така, този телевизор се възползва от специални функции за подобряване на картината. От гледна точка на звука, се възползваме от стерео аудиосистема, включваща два говорителя с мощност от по 20-вата всеки. ТВ излъчването и приемането се осъществява чрез цифровия тунер DVB-T2/C/S2, с антенен вход и интегриран мултимедиен плейър. Връзките се осъществяват чрез коаксиален слот и CI + слот, както и множество съединители, като например 3 HDMI порта, два USB порта и много други.

Нашето мнение за продукта:

Насладете се на качествено изображение в комбинация с кристално чистия звук на телевизор LED Smart LG 49UJ635V. Подарете на себе си и на любимите си хора незабравими филмови вечери прекарани пред екрана у дома. А когато просто искате да се позабавлявате – свържете телевизора към Wi-Fi или USB и се насладете на любимото си съдържание от снимки, видеоклипове, а защо не и игри? LG 49UJ635V ще превърне вашият хол в истински развлекателен център!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password