LG 49UJ634V - Виж цената

Ревю на LG 49UJ634V

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

LG 49UJ634V 

Искате нов, стилен и многофункционален телевизор с кристално качество на картината и множество функции? Отегчени сте от класическите телевизори със замъглявания в картината и смущения в звука? Ние имаме точното решение за вас! Днес ще ви представим телевизор LED Smart LG 49UJ634V с 4K Ultra HD качество на картината и множеството му възможности за свързване с различни устройства, той ще пренесе усещането от кино-салоните и мултимедийните развлекателни центрове, директно във вашия дом.

LG 49UJ634VВиж цената за днес

LG 49UJ634V Review

По-широк ъгъл на гледане – благодарение на широкия ъгъл на гледане от 178 градуса, вече можете да се наслаждавате на кристално чиста картина, независимо от кой ъгъл на вашата стая, гледате телевизия.

Активен HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

HDR ефект -Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 55UJ635V – Цена и мнения!

С диагонал на екрана от 123см, резолюция на картината от 3840 x 2160 пиксела и апект на изображението 16:9, телевизор LED Smart LG 49UJ634V ви предоставя кристално качество на картината, с богати, наситени цветове и подсилен контраст за едно ново ТВ изживяване. Дизайнът на този уред е изчистен, стилен и модерен, решен в класическо черно, с масивна рамка около дисплея, той ще пасне идеално незаивисмо от обзавеждането на вашия дом. Размерите на телевизора са 1110x259x705мм., което го прави удобен за поставяне на ТВ шкаф или да бъде директно монтирант на стената.

С тегло от 12кг., той е удобен за пренасяне в различните помещения от вашия дом. С множество функции, като True Motion refresh 100, Color Master Engine или True Color Accuracy, вие можете да се насладите на богатите и реалистични цветове във вашето изображение. Яснотата е подсилена, а контрастът е още по-задълбочен, за да виждате без проблем дори и най-дребните детайли във всяка сцена от любимите ви филми. Този телевизор предлага както висококачествена картина, така и висококачествен звук. Той се осигурява от двата вградени високоговорителя, с изходна мощност на звука от 10W всеки, което ви гарантира кристално чист звук, без образуване на шумове. Това е достатъчна мощност за отлични звукови показатели, дори ако стаята, в която се намира вашият телевизор е по-голяма и просторна.

LG 49UJ634V-3Възможността за свързване на този телевизор с Wi-Fi, ви дава възможността да се сърфирате в любимото си онлайн пространство, директно във вашия хол, върху 49-инчовия екран, без нуждата от допълнително свързване с кабели към допълнителни устройства. Също така, телевизор LED Smart LG 49UJ634V, разполага с много и различни конектори, а именно: Audio Return Channel(ARC), LAN, Слот CI+, 2 х RF In, Bluetooth.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, изключително много вградени функции и множество възможности за свързване с различни устройства, телевизор LED Smart LG 49UJ634V, ви предоставя възможността да превърнете вашият телевизор, в истински уред за мултимедийно забавление. Качествената картина и перфектният звук, ви гарантират, че ще гледате любимите си филми, шоу програми или спортни предавания, с изключително удоволствие. Подарете на себе си и на цялото си семейство едно истиснко кино изживяване, пренесено директно във вашия хол върху 123 сантиметровия екран на вашия LED Smart LG 49UJ634V!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password