LG 43UM7390PLC - Виж цената

Ревю на LG 43UM7390PLC

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG 43UM7390PLC

Искате ли нов телевизор, който да възпроизвежда вашето любимо съдържание с максимално качество и същевременно да има възможността за свързване с множество допълнителни устройства? Имате го! Днес ще ви представим телевизор LG 43UM7390PLC! Благодарение на изключителното си 4K UHD качество на картината и множеството възможности за допълнително свързване, той ще направи гледането на телевизия по-забавно, по-завладяващо и по-приятно от всякога!

LG 43UM7390PLCВиж цената за днес

LG 43UM7390PLC Review

Активен HDR – благодарение на обработката HDR10 Pro и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

Виж още: Ревю на Allview 32ATC5000

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически и модерен. Решен в бял цвят с матирано покритие с тънка рамка около екрана, той ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Крачетата му придават, както изключителна модерност на уреда, така гарантира и неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart LG 43UM7390PLC е с размери от 973 x 572 x 85.0 мм без стойка и 973 x 623 x 216 мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност, а възможността му за монтаж на стена чрез VESA 200×200, прави уреда още по-мобилен и удобен. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-S2/S/T2/T/C и вход антена. Гледайте любимите си филми, шоу програми и развлекателни предавания с ненадминато качество на звук и картина.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 108 см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като 4K Active HDR, True Color Accuracy, LG 4K Upscaler и много др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Down Firing, Adaptive Sound Control, Clear Voice III и много др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Благодарение на възможността на телевизора за Wi-Fi свързване, вие можете да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. USB и HDMI свързването ви позволяват да възпроизвеждате различно съдържание от всеки вид източник – лаптоп, телефон, флашка и пр. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Bluetooth, Слот CI+, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Композитен видео вход, Входове компонент и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, телевизор LED Smart LG 43UM7390PLC ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password