LG 43UK6470PLC - Виж цената

Ревю на LG 43UK6470PLC

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

LG 43UK6470PLC 

Искате ли нов телевизор, който да възпроизвежда вашето любимо съдържание с максимално качество и същевременно да има възможността за свързване с множество допълнителни устройства? Имате го! Днес ще ви представим телевизор LG 43UK6470PLC! Благодарение на изключителното си 4K UHD качество на картината и множеството възможности за допълнително свързване, той ще направи гледането на телевизия по-забавно, по-завладяващо и по-приятно от всякога!

LG 43UK6470PLCВиж цената за днес

LG 43UK6470PLC Review

Активен HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

True Color Accuracy – Точността на цветовете се отнася до способността на телевизора да показва точните цветови нюанси или сивите нюанси, изисквани от сигнала, изпратен от изходното устройство.

Dynamic Color – кристално ясни и наситени цветове, благодарение на Dynamic Color. Картината е по-ясна и по-жива, а пълната наслада от изживяването пред екрана е гарантирана.

Виж още: Ревю на LG OLED55E8PLA

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически и модерен. Решен в черен цвят с матирано покритие с тънка рамка около екрана, той ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Извитата му стойка, придава както изключителна модерност на уреда, така гарантира и неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart LG 43UK6470PLC е с размери от 977 x 575 x 81 мм без стойка и 977 x 636 x 224 мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност, а възможността му за монтаж на стена чрез VESA 200×200, прави уреда още по-мобилен и удобен. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C2, Analog и вход антена. Също така, този нов, модерен телевизор, разполага с възможността за видео възпроизвеждане. Гледайте любимите си филми, шоу програми и развлекателни предавания с ненадминато качество на звук и картина.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 108см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като UHD 4K, 4K Active HDR, True Color Accuracy, LG 4K Upscaler и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии ULTRA Surround, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Благодарение на възможността на телевизора за Wi-Fi свързване, вие можете да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. USB и HDMI свързването ви позволяват да възпроизвеждате различно съдържание от всеки вид източник – лаптоп, телефон, флашка и пр. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Bluetooth, Слот CI+, Audio Return Channel(ARC), LAN, 2 х RF In, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Композитен видео вход, Входове компонент и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, телевизор LED Smart LG 43UK6470PLC ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password