LG 43UK6200PLA - Виж цената

Ревю на LG 43UK6200PLA

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

LG 43UK6200PLA 

Smart телевизорите, вече не са нещо ново на пазара, но за сметка на това, има непрекъснати подобрения, които правят телевизорите по-добъри от всякога. В челните редици на това нововъведение е Телевизор LG 43UK6200PLA. Не бихте направили компромис, за да имате най-добърия интелигентен телевизор с множество вълнуващи функции? То тогава, този телевизор е идеалното попълнение във вашия дом.

LG 43UK6200PLAВиж цената за днес

LG 43UK6200PLA Review

4K Активен HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

LG webOS – сигурност, на която можете да се доверите – „Мениджърът” по сигурността в webOS, спечели престижна сертификация за международна сигурност на CC и сертификат UL CAP2900-1 за способността си да осигурява по-голяма защита на личните данни. Предотвратява инсталирането на неразрешени приложения, хакерство и изтичане на личните ви данни.

Magic Zoom – тази функция ви позволява да увеличите избрани от вас части от екрана, по време на гледане, без да е необходимо да спирате филма или предаването. Вижте дори най-дребните детайли във вашата картина, само с едно кликване на бутона „Zoom” на вашето дистанционно управление.

Виж още: Ревю на LG 49UK6200PLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително стилен. Решен в класически черен цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LG 43UK6200PLA изключително практични и удобни. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-C , DVB-T , DVB-T2 , DVB-S , DVB-S2 , DVB-C2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане, за да се насладите на любимото си видео съдържание с ненадминато качество на звук и картина.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 108см с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като True Color Accuracy, LG 4K Upscaler, 4K Active HDR, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 20W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии LG Sound Sync, Ultra Surround, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, Clear Voice IIIи др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Телевизор LED Smart LG 43UK6200PLA разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Слот CI+, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LG 43UK6200PLA е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление, като в същото време е на изключително достъпна цена. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или на любимите си телевизионни предавания, той би бил едно истинско „бижу” във вашия дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password