Ревю на LG 43NANO793NE

LG 43NANO793NE

LG 43NANO793NЕ е модерен Ultra HD интелигентен телевизор, оборудван с най-новата технология NanoCell и системи за филтриране на изображенията. 43 инчовият екран е оборудван с 4K резолюция в съотношение 16:9. Този модел е специално проектиран за тези, които не искат да правят компромиси както с качеството на картината, така и с качеството на звука на своя нов телевизор.

LG 43NANO793NEВиж цената за днес

Функции

HDR10 + това е изключително усъвършенствана технология, която се основава на предимствата на HDR телевизорите, така че да се възползвате от най-доброто изображение. HDR10 осигурява изключително качество на изображението с автоматично оптимизирани яркост, цвят и контраст за всеки кадър. С подобрено визуално изживяване ще можете да видите точни и ясни изображения, които се доближават до преживяването от кино салоните.

Dolby Vision – тази технология е предназначена да подобри потребителското гледане чрез постоянно оптимизиране на начина, по който техните телевизори доставят HDR изображенията. Dolby Vision предоставя инструкции или метаданни, които могат да се променят от сцена на сцена, като казват на телевизора кога да намали контраста или да увеличи интензивността на определен цвят.

Clear Voice III – Били ли сте принудени да се фокусирате върху телевизията, заради дискусиите около вас? Понякога филмовият диалог и коментарите за новини или спортни събития могат да бъдат трудни за разбиране. Това е така, защото звуковите ефекти и фоновият шум могат да се конкурират със звука на човешките гласове. Тази функция извежда диалога и разказа на преден план – улеснявайки чуването и разбирането на гласовете.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на телевизора е стандартен – тънка рамка, обгръщаща екрана, за да не бъде вниманието ви отвличано от странични елементи. Уреда е решен в черен цвят, така че да бъде подходящ за всеки дом и интериор. Освен това, стабилните му метални крачета, и размерите му от 973 x 622 x 221 мм (без стойка), юе направят уреда подходящ за поставяне както в хола, така и в спалнята ви. Ако пък не искате да заемате много място върху наличните ви мебели, уреда е съвместим в VESA 200×200, чрез която можете да го монтирате директно на вашата стена. Освен модерен, уреда е и енергономичен, тъй като попада в клас на енергийна ефективност А. Това свежда консумацията на електрическа енергия на годишна база до едва 97 kWh. LED дисплея е с диаметър от 108-сантиметра, оборудван с технологиите NanoCell и HDR, за несравнимо зрително изживяване.

Видео характеристики

Какво е толкова специалното в LG 43NANO793NE? Като начало, изображението е едно от най-добрите на пазара. Панелът NanoCell осигурява наситено черно с прецизно осветление и без ореолни ефекти. Разделителната способност 4K Ultra HD (3840 x 2160 пиксела), гарантира плътно и точно дефинирано изображение. Също така, екрана има висок динамичен диапазон (HDR) за по-голям контраст и по-широка гама от цветове. Новостта на моделите от 2020г е въвеждането на нова технология за дисплей, наречена Nano Cell. Тази технология включва прилагането на допълнителен филм от изключително малки частици (приблизително 1 нанометър), които имат свойството да филтрират основните RGB цветове. Резултатът е отлична точност на визуализираните цветове, много по-добра точност при изобразяването на хроматичните нюанси. Производителят гарантира, че правилният ъгъл на гледане на изображението изобщо не е намален (едно от предимствата на IPS технологията). Дисплеят има голям диагонал от 108-сантиметра, Ultra HD 4K резолюция и няколко превъзходни функции на изображението – Nano Accuracy, Real 4K NanoCell, Nano Color, Local Dimming – за да можете да се насладите на необикновено визуално изживяване.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Звукът се осигурява от 20 W аудио система (RMS) от 2 високоговорителя, с превъзходни звукови функции: Down Firing, Dolby Atmos, настройка на звука с едно докосване, Clear Voice III, LG Sound Sync, възпроизвеждане на аудио чрез Bluetooth, едновременен аудио изход, AI звук , Dolby Surround. С LG 43NANO793NE ще се насладите на висококачествен, жив съраунд звук от цялото си любимо съдържание с адаптивно управление на звука. Въз основа на психически и когнитивни модели на възприятие на звука, LG Sound Sync предлага HD качество на звука за стрийминг, при поискване и за изтеглено съдържание, използвайки някои от най-модерните алгоритми. LG Sound Sync ви позволява да съхранявате и предавате висококачествен цифров звук, за да осигурите най-доброто качество на звука на много различни видове устройства.

Свързаност

Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигурява от DVB-T / T2 DVB-C DVB-S / S2 тунер. С интегрирания плейър телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни източници, използвайки високоефективен алгоритъм, необходим в процеса на мащабиране, когато искате да гледате съдържание с по-ниска разделителна способност. Връзката с мрежата се осъществява чрез Wi-Fi технология и чрез слота CI + 1.4 със следните портове: цифров и оптичен аудио изход, 2 USB порта и 3 HDMI порта. LG 43NANO793NE е интелигентен телевизор, така че можете да го свържете с интернет и да разглеждате онлайн съдържание. Операционната система Web OS дава на потребителите интуитивен достъп до съдържание. В същото време, този модел ви позволява дистанционно управление от устройство Amazon, Alexa или Google Assistant. Можете да използвате гласа си, за да правите неща като: изключване на телевизора, увеличаване или намаляване на силата на звука, промяна на входовете, промяна на настройките на режима на картината и т.н. Можете също да търсите съдържание в Netflix с гласови команди като „покажи ми всички филми на Marvel“ или можете да получавате актуализации за времето от интернет. Също така, телевизорът е оборудван с ThinQ изкуствен интелект. И така, какво означава AI за този модел телевизор? С прости думи, AI симулира функцията за обучение на човека, което означава, че интегрираните сензори ще разпознават и адаптират в реално време качеството на изображението и силата/яснотата на звука, в зависимост от външни фактори.

В заключение

Новият телевизор LG 43NANO793NE ви предлага възможността да се насладите на изключителни Ultra HD изображения, както и да тествате силата на операционната система, чрез четириядрения процесор, като всичко това се допълва от ултратънкия му външен вид. Този Smart TV е интегрирал предефинираната телевизионна система WebOS, която заедно с Magic Remote – супер интелигентното дистанционно управление – ще ви отведе в очарователния свят на най-доброто съдържание, предлагано от доставчиците на развлечения. Освен това, сърфирането в интернет и използването на различни приложения се превръща в истинско удоволствие. Силният и динамичен звук се възпроизвежда благодарение на съвместимостта с аудиоформата Dolby Atmos, за да ви пренесе в изживяване, подобно на това, което е интегрирано в модерното кино.

 

Виж цената за днес

3.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo