LG 32LV340C - Виж цената

Ревю на LG 32LV340C

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

LG 32LV340C

Ако за вас, времето прекарано пред малкия екран у дома, е истинско удоволствие. Ако обичате да се наслаждавате на любимите си филми, шоу програми и музикални видеа, с най-високо качество на изображението – то вие сте на правилното място. Днес ви представяме телевизор LG 32LV340C. Той е събрал в себе си модерния дизайн и иновационни технологии в своя 32-инчов екран. Създателите му от LG, са се погрижили да не ви се налага да правите компромис с качеството, за сметка на цената.

LG 32LV340CВиж цената за днес

Виж още: Ревю на LG 20MT48DF

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 73.9 x 47.2 x 17.7 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200 x 200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80 см с резолюция от 1366 x 768 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук от 10W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии, ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет.

Нашето мнение за продукта

LG 32LV340C е много достъпен телевизор с отлично изпълнение на кчество и функции. Всеки от вас, който се насочва към този модел, ще остане изключително доволен от възможността да се наслаждава на филми, музика и снимки, по всяко време. Подарете на себе си кристално качество на картината, в комбинация с множеството функции, които ви предлага този иновативен телевизор за едно истинско изживяване, почти като това в развлекателните центрове, дирекно във вашия хол само на един клик разстояние.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password