LG 32LK6200PLA - Виж цената

Ревю на LG 32LK6200PLA

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

LG 32LK6200PLA 

Искате ли да гледате вашите любими филми с перфектно качество на картина и звук? А искате ли вашия нов уред да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор LG 32LK6200PLA с невероятно Full HD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще ви накара да се потопите в свят на ясни, реалистични изображение с богати и наситени цветове!

LG 32LK6200PLAВиж цената за днес

LG 32LK6200PLA Review

Virtual Surround Plus – системата за насоченост за звука, подпомага качеството на аудио системата на вашия телевзизор, като разпръсква звуковия сигнал равномерно из цялото помещение, в което се намира вашия Smart TV.

Активен HDR за реалистична сцена – Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст. Телевизорът на LG, поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

Dynamic Color – кристално ясни и наситени цветове, благодарение на Dynamic Color. Картината е по-ясна и по-жива, а пълната наслада от изживяването пред екрана е гарантирана.

Resolution Upscaler – функцията за повишаване на разделителната способност, подобрява качеството на вашата картина и оптимизира огириналното съдържание на изображенията, за най-високо качество при визуализиране не изображенията.

Виж още: Ревю на LG 55SK7900PLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително стилен. Решен в сребрист цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорa са 742 x 445 x 87 мм без стойка и 742 x 472 x 180 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане, за да се насладите на любимото си видео съдържание с ненадминато качество на звук и картина.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като Active HDR, HDR10 Pro, HLG, HDR Effect, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 10W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Virtual Surround Plus, Clear Voice III, Magic Sound Tuning и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Телевизор LED Smart LG 32LK6200PLA разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: Audio Return, Channel(ARC), LAN, 2 х RF In, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Входове компонент и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване и пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом с Телевизор LED Smart LG 32LK6200PLA. Пренесете се в света на реалистичната картина, кристално чист звук и множество забавление, за едно ново, по-забавно телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password