LG 32LK610BPLB - Виж цената

Ревю на LG 32LK610BPLB

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

LG 32LK610BPLB 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Телевизор LG 32LK610BPLB с HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

LG 32LK610BPLBВиж цената за днес

LG 32LK610BPLB Review

Dynamic Color – тази технология, насища допълнително цветовете във вашето изображение, като по този начин ги прави по-ярки и кристално чисти, за едно незабравимо телевизионно изживяване.

Основата на автентичното изображение – благодарение на 4-ядреният процесор, шумовете във вашето изображение са сведени до минимум, а остротата на картината е още по-голяма, дори когато се възпроизвежда съдържание с ниска резолюция. По този начин картината на вашия Smart TV е кристално ясна и чиста.

Активен HDR за реалистична сцена – Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст. Телевизорът на LG, поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

Виртуален съраунд звук – кристално чистият и невероятно ясен звук на телевизора LG, ви позволява изцяло да се потопите във вашите любими филми, предавания и шоу-програми, като можете да се насладите на дори най-фините звуци от тяхното озвучаване, без да имате нуждата от допълнителни колони или усилватели.

Виж още: Ревю на Horizon 43HL9730U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключителнои модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка, решена в матово черно, обргръщаща дисплея, добавя нотка свежест в неговата взия, а практичните и удобни крачета поставени в двата долни края на уреда, гарантират както неговата стабилност,така и перфектния завършек на стилния му дизайн.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са изключително практични. Те са 742×445х87мм без стойка и 742 x 472 x 180мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом, независимо от големината на пространството, с което разполагате. Освен това, съвместимостта на телевизора с VESA 200 x 200, го прави подходящ за монтиране дирекнто на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху своите ТВ мебели. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео запис, което ви позволява да запишете вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Видео

Телевизор LED Smart LG 32LK610BPLB е с диагонал на екрана от 80см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Active HDR, HDR10 Pro, HLG, HDR Effect, Quad Core Processor, Dynamic Colour, Resolution Upscaler и много други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука – Virtual Surround Plus, Clear Voice III, Magic Sound Tuning, DTS Decoder – ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 32-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага са: Audio Return Channel(ARC), LAN, 2 х RF In, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Входове компонент: (Composite/Component share) и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart LG 32LK610BPLB влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, Телевизор LED Smart LGLG 32LK610BPLB ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password