LG 32LK6100PLB - Виж цената

Ревю на LG 32LK6100PLB

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

LG 32LK6100PLB 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор LG 32LK6100PLB с Full HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Виж цената за днес

LG 32LK6100PLB Review

Full HD качество – насладете се на ярки и наситени цветове, благодарение на Full HD качеството на вашия LED TV. Потопете се картината и изживейте вълнуващото изживаване от допира с реалистичните и цветове.

Активен HDR за реалистична сцена – Направете обикновения телевизор, необикновен. Разширената обработка на изображения води до HDR ефект за стандартно динамично съдържание. Вдигнете обикновените си развлечения до ново ниво на цвят и контраст. Телевизорът на LG, поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

Dynamic Color – кристално ясни и наситени цветове, благодарение на Dynamic Color. Картината е по-ясна и по-жива, а пълната наслада от изживяването пред екрана е гарантирана.

Resolution Upscaler – функцията за повишаване на разделителната способност, подобрява качеството на вашата картина и оптимизира огириналното съдържание на изображенията, за най-високо качество при визуализиране не изображенията.

Виж още: Ревю на Horizon 43HL7520U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на Телевизор LG 32LK6100PLB са изключително практични.Те са 742 x 445 x 87 мм без стойка и 742 x 472 x 180 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200×200 позволява да бъде монтиран директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпроизвежда, което ви позволява да гледате всяко видео съдържание с максимално качество на звук и картина.

Видео

Телевизор LED Smart LG 32LK6100PLB е с диагонал на екрана от 80см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Active HDR, HDR10 Pro, HLG, HDR Effect, Quad Core Processor и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 32-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизоа са: Audio Return Channel(ARC), LAN, 2 х RF In, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB входа, Входове компонент (Composite/Component share) и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LG 32LK6100PLB влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, LG 32LK6100PLB ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password