LG 32LK510BPLD - Виж цената

Ревю на LG 32LK510BPLD

111111111 Ревюта Телевизори
7.3

Рейтинг

LG 32LK510BPLD 

Нов, стилен и с множество интегрирани иновативни функции – това е новият Телевизор LG 32LK510BPLD. С HD качество, кристално чиста и завладяваща картина, въпроизведена на 32-инчовият екран, този телевизор ще превърне времето прекарано пред малкия екран в истинско удоволствие.

LG 32LK510BPLDВиж цената за днес

LG 32LK510BPLD Review

Dynamic Color Enhancer – кристално ясни и наситени цветове, благодарение на Dynamic Color Enhancer. Картината е по-ясна и по-жива, а пълната наслада от изживяването пред екрана е гарантирана.

Virtual Surround – системата за насоченост за звука, подпомага качеството на аудио системата на вашия телевзизор, като разпръсква звуковия сигнал равномерно из цялото помещение, в което се намира вашия LED Game TV.

Resolution Upscaler – функцията за подобряване на разделителната способност, подсилва изображенията, без значение от качеството на оригиналното съдържание. Насладете се на всяко изображение в детайли, благодарение на иновативната функция.

Виж още: Ревю на Horizon 32HL7320H

Дизайн

Дизайнът на телевизора е стилен и изчистен. Решен в класически черен цвят с матирано покритие, той ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Семплите крачета, поставени в двата долни края на уреда, гарантират неговата стабилност върху всяка повърхност, като същевременно придават перфектен завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Основни характеристики

Телевизор LED LG 32LK510BPLD е с размери 739 x 472 x 168мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност, а възможността му за монтаж на стена чрез VESA 200×200, прави уреда още по-мобилен и удобен. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена.

Видео

Телевизор LED Game LG 32LK510BPLD е с диагонал на екрана от 80см, резолюция 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като Resolution Upscaler, Noise Reduction, HEVC, SHVC, Dynamic Colourи др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Clear Voice, Virtual Surround, Down Firing и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

USB и HDMI свързването, ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още 2 х RF In, Слот CI+, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, Композитен видео вход, Входове компонент.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Game TV LG 32LK510BPLD е изцяло нов телевизор като тип устройство. Времето прекарано пред екрана се превръща в истинско приключение. Гледайте любимите си филми и шоу програми с максимално качество. Телевизор LED Game TV LG 32LK510BPLD ще ви предостави възможността за всичко това, а вие ще получите качеството, което неминуемо заслужавате.

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password