LG 32LK500BPLA - Виж цената

Ревю на LG 32LK500BPLA

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

LG 32LK500BPLA 

Обичате ли да гледате любимите си филми с перфектно качество на картина и звук? Държите ли да уловите дори най-дребните детайли от изображенията във вашата картина? Ако отговорът ви е „да”, то вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим телевизор LG 32LK500BPLA с HD качество на картината и множество модерни технологии, ще ви отведе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят.

LG 32LK500BPLAВиж цената за днес

LG 32LK500BPLA Review

Virtual Surround – системата за насоченост за звука, подпомага качеството на аудио системата на вашия телевзизор, като разпръсква звуковия сигнал равномерно из цялото помещение, в което се намира вашия Smart TV.

Resolution Upscaler – функцията за подобряване на разделителната способност, подсилва изображенията, без значение от качеството на оригиналното съдържание. Насладете се на всяко изображение в детайли, благодарение на иновативната функция.

Noise Reduction – Благодарение на иновационната DNR технология, вашата картина е кристално чиста. Шумовете от изображението на вашият телевизор вече са в миналото, а вие можете да се насладите на детайлността и кристално чистият образ на изображението.

Виж още: Ревю на Panasonic TX-49FX740E

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически и модерен. Решен в черен цвят с матирано покритие с тънка рамка около екрана, той ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Семплите му крачета, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизор LG 32LK500BPLA е с размери от 728 X 436 x 67.6 мм без стойка и 728 X 475 X 182.4 мм със стойка. Тези размери позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност, а възможността му за монтаж на стена чрез VESA 200×200, прави уреда още по-мобилен и удобен. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-C , DVB-T , DVB-T2 , DVB-S , DVB-S2 , DVB-C2 и вход антена. Също така, този нов, модерен телевизор, разполага с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Гледайте любимите си филми, шоу програми и развлекателни предавания с ненадминато качество на звук и картина.

Видео

Телевизор LED LG 32LK500BPLA е с диагонал на екрана от 80см, резолюция 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като Noise Reduction, Resolution Upscaler и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Clear Voice, Virtual Surround и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

USB и HDMI свързването ви позволяват да възпроизвеждате различно съдържание от всеки вид източник – лаптоп, телефон, флашка и пр. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, Вход USB, 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, LG 32LK500BPLA ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password