Ревю на LG 27GL850-B

LG 27GL850-B

LG 27GL850 е феноменален монитор за игри. Той осигурява живи, точни и последователни цветове, както и бърза скорост на реакция, ниско забавяне на движенията и много допълнителни полезни функции. Нещо повече, той има страхотен дизайн, богати възможности за свързване и е на много разумна цена.

LG 27GL850-BВиж цената за днес

Технически характеристики

Дизайнът на LG 27GL850 е без граници във възможностите с гъвкава ергономия, включително регулиране на височината до 110мм, въртене на 90°, наклон -5°/15°, съвместимост за монтиране чрез VESA 100×100, но без възможност за завъртане наляво и надясно. Има и покритие против отблясъци, което елиминира отраженията, но запазва качеството на изображението. Ултратънка черна рамка, обгръща целия екран, а размерите му от 274.4х 614.2х574.8 (ДхШхВ) го правят достатъчно практичен, но и удобен за да се насладите на възпроизвежданото съдържание.

Базиран на Nano IPS панел с 98% DCI-P3 цветова гама (135% sRGB), монитора предлага великолепни и живи цветове с 10-битова цветна поддръжка. Сякаш това не е достатъчно – цветовете ще останат перфектни под всеки ъгъл благодарение на широките ъгли на видимост от 178 градуса. Мониторът също поддържа HDR (High Dynamic Range).

Виж още: Най-добрите монитори | Най-добрите волани за компютри и конзоли | Най-добрите геймърски подложки | Най-добрите геймърски мишки | Най-добрите геймърски лаптопи | Най-добрите геймърски клавиатури | Най-добрите геймърски слушалки | Най-добрите гейминг столове |

Свързаност и спецификации

LG твърди, че 27GL850 има 1ms GTG скорост при използването на “по-бързо” действие – функция, предварително зададена за ускоряване на картината. Има общо четири режима на overdrive: Изключен, Нормален, Бърз и По-бърз. За щастие, предварителната настройка Fast няма превишаване и ефективно елиминира всички оставащи след себе си, бързо движещи се обекти. Въпреки че тази предварителна настройка прави скоростта на реакцията малко по-бавна от посочените 1 ms, тя е повече от достатъчно бърза, за да се справи с честотата на опресняване от 144 Hz.

В комбинация с незабележимото забавяне от ~ 4ms, производителността на игрите е висока, а действията плавни – идеално за професионални игри. NVIDIA сертифицира игралния монитор LG 27GL850 като съвместим с G-SYNC, така че ще можете да се възползвате напълно от VRR, дори ако имате графична карта от NVIDIA. Екранното меню е добре организирано и лесно за навигация благодарение на джойстика, поставен под долния панел на монитора.

Някои от забележителните функции, включително предварително калибрирани настройки на картината в Game Mode (FPS, RTS, Vivid, Reader, HDR Effect и sRGB, които ограничават широката цветова гама до 100% sRGB за работа, критична за цвета). Има и два Gamer профила, които можете да използвате, за да персонализирате и запазите вашите собствени настройки.

Освен това, други функции включват черен стабилизатор (подобрява видимостта при по-тъмни игри), Cross Hair и усъвършенствани корекции на картината, включително три гама настройки, ръчни корекции на цветовата температура, ръчни корекции на червен, зелен и син цвят и т.н. Опциите за свързване включват 2хHDMI 2.0, 1хDisplayPort 1.4, жак за слушалки 3.5мм и двоен USB 3.0 хъб. Имайте предвид, че HDMI конекторите поддържат 1440p до 144Hz, но обхватът на FreeSync е ограничен до 100Hz.

В заключение

Като цяло, LG 27GL850 е един от най-добрите налични в момента IPS монитори с 27 ″ 1440p 144Hz IPS. Той осигурява невероятно живи и точни цветове, както и безупречна игрална производителност.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo