Lenovo Legion Y520-15IKBN - Виж цената

Ревю на Lenovo Legion Y520-15IKBN

Лаптопи Ревюта
8.8

Рейтинг

Lenovo Legion Y520-15IKBN Цена

Вие сте запален геймър и за вас игрите не са просто игри, а истинско емоционално преживяване на свят от друга реалност? Искате да имате най-доброто на пазара, с мощен процесор и най-новите технологии в бранша. Тогава сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Лаптоп Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN. С Intel Core i7-7700HQ 2.80GHz, Full HD резолюция и още множество екстри, той заема челните класации в своя клас продукти.

Y520-15IKBN цена

Виж цената за днес

Lenovo Legion Y520-15IKBN Review

Най-новото в гейминг производителността:
Y520 идва спредложение за най-новто 7-мо поколение процесори – Intel® Core i5/i7. С много по-голяма производителност, по-бърза работа в мрежата и специализирана мултимедийна система, вие имате възможността да се насладите на най-новото в гейминга и игрите в онлайн мрежата. Видеокартите NVIDIA® GTX 1050/1050GTi/1060 ви осигуряват сигурен гейминг и подходящи кадрови честоти.

Изключителна скорост и достатъчно място за съхранение
Y520 предлага до 1 TB HDD – изключително голямо място за съхранение, което е напълно достатъчно, за да съхранявате любимите си игри.Също така, имате опцията за хибридна памет, което ви осигурява абсолютният максимум от гейминг изживяването.

Y520-15IKBN review

Harman Audio With Dolby Premium
Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN има 2×2 W високоговорителя Harman с Dolby® Audio Premium. Това ви осигурява кристално чист звук за едно още по-силно и завладяващо гейминг изживяване.

Персонализиране на настройките с Nerve Center на Lenovo
Персонализирайте лесно н удобно астройките си за аудио, активни клавиши, охлаждане и мрежа, за да можете да се фокусирате само и единствено върху действията на монитора. След като вече сте влезли във вашия гейминг свят, имате възможността да запишете най-силните си моменти, които да имате възможността да гледате отново и отново.

Виж още: РЕВЮ: Лаптоп Gaming ASUS ROG GL702ZC-GC174T – Цена и мнения!

Клавиатура с червена подсветка
Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN предлага и опция за клавиатура с червена подсветка. Това ви осигурява по-лесен контрол от вашата клавиатура,идеална за времето когато игрите не спират дори през късните часове на нощта. Клавиатурата осигурява 1,7мм ход на клавишите, което улеснява техният достъп и натискане. Това удобство е изключително подходящо, като ви предоставя възможността да чатите с вашите съотборници, дори по време на гейминг.

Y520-15IKBN

Нашето мнение за продукта:

Подарете си гейминг изживяване от друга ера с новият лаптоп Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN . Ако сте от истинските геймъри, за които изживяването от игрите е истинска експлозия от емоции и често обичате да преминавате в световете от друго измерение, то това е точният за вас продукт. Иновация, бързина и качество в комбинация със стилен дизайн, събрани само в един продукт. Подарете си лаптоп Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN и си подарете истинското изживяване от качествения гейминг, намиращ се не другаде, а именно във вашия дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password