Ревю на Kuvings EVO820

Kuvings EVO820

Сокоизстисквачката за плодове и зеленчуци със студено пресоване Kuvings EVO820 е съвременно и иновативно устройство, което предлага отлична алтернатива на традиционните центрофугални сокоизстисквачки. Тази машина е специално разработена, за да извлече максимално количество сок от плодове и зеленчуци, като същевременно запазва витамините, минералите и ензимите, които се намират в тях. Студеното пресоване е метод, който използва ниска скорост и високо налягане, за да се получи по-чист и по-здравословен сок в сравнение с този, получен от центрофугалните сокоизстисквачки.

Kuvings EVO820

Виж цената за днес

Kuvings EVO820: Характеристики

Сокоизстисквачката разполага с мощност от 240W и работи със скорост от 60 оборота в минута. Това устройство има съд за съхранение на сок с капацитет от 0.4 литра и голям отвор за захранване XXL. Функцията Reverse позволява смяна на посоката на въртене, което улеснява работата със сокоизстисквачката и предотвратява засядане на продуктите.

Размери и тегло

 • Дължина: 239 мм
 • Ширина: 201 мм
 • Височина: 490 мм
 • Диаметър на тръбичката: 8.2 cm
 • Тегло: 7.1 Kg

Материали

 • Корпус: Пластмаса ABS
 • Контейнер: Тритан

Ключови характеристики

 • Система за безопасност
 • Промяна на посоката на въртене (функция Reverse)
 • Студено пресоване
 • Система против капене

Възможности за извличане на сок

Сокоизстисквачката може да извлича сок от различни видове плодове, зеленчуци и листа, като:

Плодови сокове: цитрусови плодове, киви, ябълка, круша, нар, ананас, манго, пъпеш

Зеленчукови/кореноплодни сокове: моркови, магданоз, целина, цвекло, репички, картофи, джинджифил, пащърнак

Сокове от листа: зеле, пшеница, ечемик, люцерна, листа от спанак, целина или салата

Допълнителни функции и предимства

Сокоизстисквачката предлага някои допълнителни функции и предимства, които правят устройството още по-удобно и ефективно за употреба:

Лесно почистване: Съставните части на сокоизстисквачката могат да се разглобят и почистват лесно, което спестява време и усилия при поддръжката на уреда.

Тиха работа: Благодарение на малката скорост на въртене и висококачествения мотор, сокоизстисквачката работи тихо, което позволява да се използва дори в ранни часове на деня или вечерта без да създава допълнителен шум.

По-високо качество на сока: Студеното пресоване позволява да се запазят повече витамини и минерали в сока, тъй като няма загряване на съставките по време на процеса. Това осигурява по-здравословен и вкусен сок.

Възможност за разнообразие: Сокоизстисквачката може да се използва за приготвяне на разнообразни видове сокове, като плодови, зеленчукови и сокове от листа. Това позволява да се опитат различни комбинации и да се открият нови вкусове.

Енергоспестяваща: С мощността си от 240W, сокоизстисквачката консумира по-малко енергия в сравнение с други модели, което намалява разходите за електроенергия.

Компактен дизайн: Размерите на сокоизстисквачката са достатъчно компактни, за да се побере в повечето кухни. Това я прави идеален избор за домакинства с ограничено пространство.

Kuvings EVO820: Мнение за продукта

В заключение, Kuvings EVO820 е отличен избор за всеки, който иска да се наслади на висококачествени сокове, богати на витамини и минерали. Тази машина е лесна за употреба и почистване, а също така е и енергоспестяваща, което я прави идеален инструмент за здравословен начин на живот. Не се колебайте да инвестирате в Kuvings EVO820, ако искате да подобрите своята диета и да се насладите на свежи и вкусни сокове всеки ден.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo