Ревю на Kuvings B1700

Kuvings B1700

Сокоизстисквачката за плодове и зеленчуци Kuvings B1700 е висококачествен уред, предназначен да ви помогне да извлечете максимално количество сок от разнообразни плодове и зеленчуци. Този модел се отличава с иновативен дизайн, мощен мотор и удобна функционалност, което го прави перфектното решение за всеки, който иска да включи здравословни навици в своя ежедневие.

Kuvings B1700

Виж цената за днес

Kuvings B1700: Характеристики

Технология на студено пресоване

Kuvings B1700 използва технологията на студено пресоване, която гарантира максимално ефективно извличане на сок от плодове и зеленчуци. Тази технология осигурява, че соковете се извличат без загряване и разрушаване на хранителните вещества и ензими, което прави напитките по-здравословни и вкусни.

Мощен и безшумен мотор

Сокоизстисквачката разполага с мощен 240 W мотор, който осигурява ниска скорост на въртене (60 об/мин). Това допринася за оптимално извличане на сок и висококачествени резултати. Моторът е също така безшумен, което прави уреда удобен и приятен за употреба.

Кана за сок с капацитет 0.4 литра

Kuvings B1700 предлага удобна кана за сок с капацитет от 0.4 литра, която ви позволява да съхранявате и сервирате соковете лесно и бързо. Каната е изработена от висококачествени материали, които не влияят на вкуса и аромата на напитките.

Голяма тръба за зареждане на плодове и зеленчуци

Сокоизстисквачката разполага с голяма тръба с диаметър 76 мм, която позволява лесно и бързо зареждане на цели плодове и зеленчуци без предварително нарязване. Това улеснява процеса на приготвяне на сок и ви спестява време и усилия.

Функция Reverse

Kuvings B1700 е снабден с функция Reverse, която предотвратява засядането на съставките и улеснява процеса на изстискване на сока. Тази функция е особено полезна при обработка на по-твърди плодове и зеленчуци или при запушване на уреда.

Система Smart Cap

Уредът разполага с система Smart Cap, която предотвратява капенето на сок и позволява смесването на различни плодове и зеленчуци. Тази система ви дава възможност да създавате разнообразни комбинации от сокове и да опитвате нови вкусове.

Фуния от 76 мм

Фунията с диаметър 76 мм улеснява зареждането на плодове и зеленчуци в сокоизстисквачката. Това ви позволява да приготвите сок бързо и лесно.

Многофункционалност

Kuvings B1700 е многофункционален уред, който ви позволява да приготвяте 100% хомогенни, натурални сокове, смутита и сорбе, благодарение на аксесоара за смути. Това прави уреда подходящ за различни предпочитания и диети.

Сок без пластове и с фина текстура

Технологията на студено пресоване и мощният мотор осигуряват сок без пластове и с фина текстура, който може да се наслаждавате веднага или да съхраните за по-късно.

Kuvings B1700: Мнение за продукта

В заключение, сокоизстисквачката за плодове и зеленчуци Kuvings B1700 е отличен избор за тези, които търсят здравословен и ефективен начин да се насладят на свежи плодови и зеленчукови сокове. Със своята мощна производителност, удобство при употреба и лесно почистване, този уред ще ви помогне да подобрите вашата диета и да се насладите на вкусните и полезни сокове в комфорта на вашия дом.

Виж цената за днес

3.7/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo