Ревю на Krups KP170131

Krups KP170131

За да имате желаната от вас топла напитка, приготвена точно такава, каквато я обичате, то еспресо машината е задължителен уред, който трябва да присъства във вашето домакинство. За да приготвите любимата си напитка с невероятен вкус и аромат, днес ние ще ви предложим точния продукт за вас – еспресо машина Krups Infinissima KP170131!

Krups KP170131Виж цената за днес

Krups KP170131 Review

Latte macchiato – ако сте от любителите на ароматното лате, то този уред е специално за вас. Еспресо машината приготвя лате с плътна пяна, кремообразна текстура и изключително наситен аромат.

Espresso intenso – тази функция е специално за тези от вас, които обичат вкуса на силно, ароматно еспресо. Машината е приготви бързо и качествено вашата любима напитка с плътен каймак и невероятен аромат на горещо сутрешно кафе.

Горещ шоколад – какво по-хубаво от чаша горещ шоколад в студените зимни дни? Тази функция е създадена за тези от вас, които обичат да сгреят деня си с чаша вкусен шоколад. Машината ще запази кремообразната текстура на вашата любима напитка, като ще образува плътна и мека пяна при неговото приотвяне.

Помпа с налягане 15 бара –благодарение на високото налягане, еспресо машината ви предоставя възможността да се насладите на аромата на току що смляно кафе, с което да си приготвите еспресо или капучино с плътен каймак и кремообразна текстура.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Дизайн

Вдъхновен от символа на безкрайността, на пръв поглед Infinissima изглежда изключително стилно! С кълбовиден държач и триъгълен прозрачен резервоар за вода, в комбинация с класвското съчетание между бяло и черно, този уред изглежда по-скоро като скулптура на съвременното изкуство, отколкото като традиционна кафе машина. Този уред със сигурност ще внесе доза класа и модерност във всяка кухня!

Размери

Уреда е с удобни и практични размери и е с тегло от 28 x 15 x 37 см (Ш х Д х В) и с е тегло от едва 2.65кг. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в големите и просторни кухни, така и в по-малките и по-практични, като гарантирано машината не би заемала голяма част от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази еспресо машина е с мощност от от 1500W и има налягане от 15 бара, което е достатъчно, за да се получи вкуса на прясно смляно кафе. Тя може да бъде зареждана със всеки кафе на капсули, което ви дава избор от широка гама продукти, за приготвянето на любимата ви сутрешна напитка.

Функции

С тази еспресо машина вие можете да приготвяте лесно и бързо чаша от любимата ви напитка. Имате избор между няколко вида напитки, а именно: Ristretto, Espresso intenso, Latte macchiato, Капучино, Чай, Горещ шоколад, Lungo, Grande Full Bodied. С регулируем държач за чаша, можете да използвате Infinissima, за да направите всичко от голямо лате макиато до малко, силно еспресо, без да се притеснявате за разливи или пръски върху кухненския ви плот. Изключително практична характеристика на Infinissima е, че тя се изключва автоматично след пет минути бездействие, което дава на машината отлична оценка за енергийната консумация. Тя също има удобна функция за отстраняване на котления, което означава, че няма да забравите да поддържате устройството в перфектно състояние – вие ще знаете точно кога да почистите машината, когато бутонът за включване/изключане започне да свети в оранжево. Подвижната тава и мобилният резервоар за вода, с които разполага машината я правят лесна и удобна за почистване и поддръжка.

Нашето мнение за продукта

Еспресо машина Krups KP170131 е идеалният избор за тези от вас, които държат да започват деня си с гореща, ароматна чаша кафе. Независимо дали сте в движение или се наслаждавате на спокойния си неделен следобед, еспресо машината ще ви предостави качествено кафе за едно по-свежо и бодро ежедневие!

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo