Krups EA8250PE - Виж цената

Ревю на Krups EA8250PE

Еспресо машини Ревюта
8.3

Рейтинг

Krups EA8250PE 

Времето, когато кафето се приготвяше на ръка, в кафеварка или джезве, отдавна отмина. Днес, на дневен ред са мултифункционалните домакински уреди, които са верни помощници в приготвянето на любимата ви кофеинова напитка. Точно такъв продукт е и Еспресо машина Krups EA8250PE. Със стилен дизайн и набор от функции, вие имате възможността да приготвите любимото си кафе точно такова, каквото го предпочитате.

Krups EA8250PEВиж цената за днес

Krups EA8250PE Review

Характеристики

Еспресо машината Krups EA8250PE е с мощност от от 1450W и има налягане от 15 бара, което е достатъчно, за да се получи вкуса на прясно смляно кафе. Освен това, мелницата от неръждаема стомана също ви позволява да се наслаждавате на прясно смляно кафе, което със сигурност ще бъде по-ароматно и по-силно от стандартното. Кафеното отделение е 275 грама, достатъчно за приготвяне на няколко чаши без нужда от ново зареждане със суровия продукт.

Функции

Еспресо машината е автоматична и може да произвежда няколко вида кафе, като например еспресо, капучино или лате. Отдясно ще намерите устройство за разпенване на мляко, което ви осигурява кремообразна пяна, която ще ви даде чудесен вкус. Можете да приготвите 2 чаши кафе по едно и също време, което означава, че ако имате гости, няма да ви се налага да чакате твърде дълго, за да се насладите на вкусната напитка.

Krups EA8250PE-2

Резервоарът има капацитет от 1,8 литра, достатъчно, за да подготви няколко чаши, без да се замисляте за допълването му. Освен това резервоарът е сменяем, което означава, че ще бъде лесно да се почисти под водната струя, без да се притеснявате, че варовикът ще се отлага по стените му. За по-ефективна поддръжка, добре е да знаете, че моделът Krups има активна функция за самопочистване.

Дизайн

От гледна точка на дизайна, производителят идва на пазара с модел с изключителна елегантност. Изчистен дизайн, с цвят решен в черно и някои метални принадлежности, този продукт ще бъде истинки признак за модерност във вашия дом. Той има LCD дисплей, интегриран в добре вентилиран контролен панел, което го прави лесен за използване.

Виж още: РЕВЮ: Еспресо машина PHILIPS HD8652/59 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта:

Плътен вкус в комбинация с наситен аромат и всичко това събрано в една чаша кафе. Тези от вас, за които всяка глътка кафе е истинско удоволствие, ще оценят високото качество при приготвянето му. Насладете се на всяка чаша кафе в компанията на близките си и със сигурност дните ще бъдат по-красиви.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Качество - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password