Ревю на Krups Espresseria Automatic EA816B

Krups EA816B 

За вас пиенето на кафе е задължителен „ритуал” във вашето ежедневие? Обичате да започвате деня си с чаша ароматно кафе? Държите на висококачественото кафе и не бихте направили компромис с тази напитка? Ние имаме точния за вас продукт! Еспресо машина Krups Espresseria Automatic EA816B – със стилен дизайн и множество функции, тя ще бъде страхотно допълнение във всяко домакинство и верен помощник при приготвянето на ободряващо кафе с плътен вкус и наситен аромат.

EA816BВиж цената за днес

Krups EA816B Review

Thermoblock System – благодарение на тази система, кафето ви е с перфектен плътен вкус и наситен аромат.

Контейнер за кафе на зърна – гарантиран свеж аромат с всяка чаша кафе, благодарението на контейнера за кафе на зърна. Изберете любимото си кафе, в най-чистата му естествена форма и го превърнете в ароматна напитка, с незабравим наситен вкус.

Настройки на температурата – изберете точната температура, с която искате да бъде приготвено вашето любимо кафе. Еспресо или дълго кафе – то ще бъде приготвено точно по начина, по който го обичате.

Memory Function – благодарение на тази функция, вие можете да запаметите до 2 рецепти за приготвяне на любимата ви гореща напитка, така че лесно и бързо да можете да и се насладите, спрямо моментните си предпочитания.

Аксесоар за капучино XS6000 – използвайте акссесоарът за капучино в комбинация с контейнера за мляко от неръждаема стомана, който ви позволява да съхранявате допълващия продукт за вашето кафе дори в хладилника, за оптимално запазване на вкусовите му качества. Пригответе любимото си капучино, точно такова, каквото го обичате.

EA816B-2Виж още: Най-добрите еспресо машини

Еспресо машина Krups Espresseria Automatic EA816B разполага с много функции, което ви дава възможност да приготвяте любимата си напидка под различна форма. тази машина съчетава машина за еспресо/кафе заедно с машина за капучино в едни доста компактни размери – 245x330x365мм. Предната част на устройството е разположена много логично като повечето от възможните функционалности, са свързани с персонализирането на вашето предпочитано кафе.

Екранът отпред, ясно показва цялата информация, която трябва да знаете. Има автоматично включване и автоматично изключване; чрез завъртане на големия индикатор надясно под дисплея можете да изберете една от много опции за приготвяне на вашата ободряваща напитка като еспресо, силно еспресо, кафе или дълго кафе. На дисплея има индикатор, който ще ви напомня да почиствате чекмеджето за кафе. Krups Espresseria Automatic EA816B има горна капачка, която покрива леко повдигнатия контейнер за кафе на зърна, който има капацитет до 0,6кг.

Нашето мнение за продукта:

Krups Espresseria Automatic EA816B е перфектна еспресо машина, която разполага с множество функции, така че няма как да не я заобичате. Ако искате съвършено приготвено кафе с плътен вкус и наситен аромат, то тази еспресо машина, ще бъде вашият верен помощник в приготвянето му. Започнете деняси с чаша ободряващо кафе, за едно по-пълноценно и продуктивно ежеднеиве.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo