Ревю на Kindle Paperwhite 2018

Kindle Paperwhite 2018

Амазон обнови своя популярен електронен четец Kindle Paperwhite през 2018 г., като добави редица подобрения и нови функции. Това ревю ще ви предостави подробен анализ на Kindle Paperwhite 2018, като разгледаме дизайна, характеристиките, удобството на употреба и цената.

Kindle Paperwhite 2018

Виж цената за днес

Kindle Paperwhite 2018: Характеристики

Дизайн

Новият Kindle Paperwhite 2018 е по-тънък и по-лек от предишния модел, с дебелина от само 8.18 мм и тегло от 182 грама. Това прави устройството идеално за по-дълго четене, без да уморява ръката ви. Задната част на устройството е покрита с мека и приятна на допир, гумирана повърхност, която осигурява стабилен захват.

Дисплей

eBook четецa разполага с 6-инчов екран с резолюция от 300 ppi (точки на инч), което гарантира кристално ясно изображение и текст. Екранът е без отражение и осигурява комфортно четене дори на директна слънчева светлина. Технологията E-Ink Carta осигурява бързо и плавно превключване на страници, без да остава следа от предишната страница.

Осветление

eBook четецa има подобрено предно осветление с 5 светодиода, което осигурява равномерно разпределение на светлината по цялата повърхност на екрана. Това позволява четене при всякакви условия на осветеност, без да уморява очите ви. Осветлението може да се регулира според вашите предпочитания.

Водоустойчивост

Един от големите плюсове на новия Kindle Paperwhite 2018 е водоустойчивостта. Устройството има клас IPX8, което означава, че може да издържи потапяне във вода на дълбочина до два метра за 60 минути. Това прави четенето на плажа или до басейна безопасно и удобно.

Батерия

Батерията на Kindle Paperwhite 2018 има впечатляваща издръжливост – при умерена употреба устройството може да работи до 6 седмици с едно зареждане. Зареждането става чрез micro-USB порта, който се намира в долната част на устройството.

Съхранение

eBook четецa се предлага в две версии по отношение на капацитета: 8 GB и 32 GB. Това ви дава достатъчно пространство за съхранение на хиляди електронни книги, които могат да бъдат синхронизирани с вашата библиотека в Amazon.

Софтуер

eBook четецa работи с Amazon’s Kindle OS, който е лесен за употреба и има много функции. Интерфейсът е интуитивен и лесен за навигиране, а с функцията “Whispersync” може да синхронизира вашите книги между различни устройства и да запази мястото, на което сте спрели да четете.

eBook четецa има вградена функция за настройка на шрифта и размера на текста, която ви позволява да настроите устройството според вашите предпочитания. Това е особено полезно за хора с различни нужди за четене.

Kindle Paperwhite 2018: Мнение за продукта

Kindle Paperwhite 2018 е един от най-добрите електронни четци на пазара. Той е лек, тънък и удобен за дълги периоди от четене. Водоустойчивостта е голям плюс за по-активните читатели, а функциите за настройка на шрифта и размера на текста осигуряват удобство за всички. Цената може да бъде висока, но Kindle Paperwhite 2018 е инвестиция в качество и удобство. Ако търсите висококачествен електронен четец, Kindle Paperwhite 2018 е прекрасен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo