Ревю на Karcher FC 7 Cordless

Karcher FC 7 Cordless

Електрическият моп Karcher FC 7 Cordless е иновативно решение за почистване на подови настилки. Със своята безжична функция, той предоставя свобода на движение и удобство при работа. Но дали той е стойностна инвестиция за домакинствата? В това ревю ще изясним предимствата и недостатъците на този продукт.

Karcher FC 7 Cordless

Виж цената за днес

Karcher FC 7 Cordless: Характеристики, функции и технологии

Електрическият моп Karcher FC 7 Cordless има следните технически характеристики:

  • Напрежение: 25.55 V
  • Капацитет на контейнера за вода: 400 мл за чиста вода и 200 мл за мръсна вода
  • Ширина на ролката: 30 см
  • Автономия: до 45 минути
  • Станция за паркинг/почистване: включена в комплекта

Тези характеристики правят Karcher FC 7 Cordless много удобен за почистване на подови настилки. Например, широката ролка позволява по-бързо почистване на големи площи, а капацитетът на контейнера за вода предлага достатъчно място за почистване на една стая или повече.

Автономията от до 45 минути е достатъчно, за да можете да почистите по-голямо помещение без да се налага да зареждате уреда. Станцията за паркинг/почистване пък позволява лесно съхранение на уреда, когато не се използва.

Въпреки това, е важно да се отбележи, че капацитетът на контейнера за мръсна вода е по-малък от този на чиста вода, което означава, че може да се наложи да изпразните контейнера по-често, ако почиствате по-замърсени повърхности.

Уредът за почистване на подове FC 7 Cordless е идеален за бързо и ефективно почистване на всички твърди подове в дома. С четири ролки с противоположно въртене, уредът лесно премахва мокри и сухи замърсявания, а функцията за усилване гарантира премахването на дори най-упоритите замърсявания. Филтърът за косми позволява почистване на косми и други малки частици, които обикновено биха били оставени на пода.

Този уред за почистване на подове може да спести време до 50% в сравнение с конвенционалните методи за почистване и може да постигне по-добри резултати в сравнение с конвенционалния моп. С включените в комплекта препарати за почистване на каменни настилки и универсален почистващ препарат за под, както и резервен комплект валяци за каменни подове, можете да започнете да почиствате веднага.

С продължителност от 45 минути, мощната батерия може да почисти до 135 м² устойчиви твърди подове и пукнатини. Светодиодните лампи осветяват тъмните ъгли и ниши, за да гарантират, че никаква мръсотия не остане скрита.

С отделните резервоари за прясна и мръсна вода, няма нужда да се влачат тежки кофи наоколо, което прави процеса на почистване по-удобен и по-лесен. Автоматично овлажняваните ролки могат да се регулират на две нива на почистване, за да отговарят на типа подова настилка, което прави този уред за почистване на подове много универсален и лесен за употреба.

All-in-one уредът за почистване на подове е напълно функционален и универсален уред за почистване на всички видове твърди повърхности. С технологията с четири валяка може да се почистят всякакви замърсявания, без нужда от предварително почистване с прахосмукачка. Вграденият филтър за косми гарантира оптимално почистване на косми. Това устройство може да почисти до ръба, като осигурява 20% по-ефективно почистване в сравнение с обикновен моп.

Системата с два резервоара позволява постоянното навлажняване на валяците от резервоара за прясна вода, докато мръсотията се събира в контейнера за мръсна вода. Не е нужно да се влачат тежки кофи, кърпа за почистване на пода или да се търка пода. Валяците могат да се перат машинно при 60°C.

Това устройство има два различни режима на почистване, плюс функция за увеличаване на скоростта. Въртенето на ролките и количеството вода могат да се регулират според вида на замърсяването и пода, като има и допълнителна функция Boost за устойчиво замърсяване. Подходящо е за всички твърди повърхности – включително паркет, ламинат, каменни и керамични плочки, PVC и винил. Ниската остатъчна влага означава, че подовете могат да се минават отново след около 2 минути.

All-in-one уредът за почистване на подове предлага 50% спестяване на време в сравнение с конвенционалните методи за почистване и е много по-удобен за употреба. Оптималното почистване на всякакъв вид замърсявания, включително косми, правят този уред за почистване на подове много полезен и ефективен за всеки дом.

Виж още: Най-добрите парочистачки 

Karcher FC 7 Cordless: Мнение за продукта

Обобщавайки всичко казано, можем да кажем, че Karcher FC 7 Cordless е качествен продукт, който предлага безжична свобода и ефективно почистване на подови настилки. Неговите функции са лесни за използване и го правят подходящ за почистване на голямо разнообразие от повърхности. Недостатъците му са високата му цена и качеството на почистване, което може да остави следи на по-груби повърхности. Въпреки това, ако търсите безжична свобода при почистване на подове, Karcher FC 7 Cordless е стойностна инвестиция за вашия дом.

Виж цената за днес

4/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo