Ревю на JBL Xtreme 3

JBL Xtreme 3

JBL Xtreme 3 е портативната Bluetooth колонка, която е създадена да предложи изключително качество на звука и издръжливост на всички любители на музика, които искат да се наслаждават на любимите си парчета навсякъде. С подобренията в дизайна, батерията и функциите, JBL Xtreme 3 е готова да стане вашето най-добро приятелство в движение. В ревю, ще разгледаме всички аспекти на този преносим говорител и как той се сравнява с предшествениците си и конкуренцията.

JBL Xtreme 3

Виж цената за днес

JBL Xtreme 3: Характеристики

Дизайн и изработка

JBL Xtreme 3 е проектиран с компактно и ергономично тяло, което гарантира удобство при носене и стабилност на различни повърхности. Говорителят се предлага в няколко цвята, включително черно, синьо и зелено, което позволява на потребителите да изберат най-подходящия за тях вариант. Водоустойчивостта е подобрена до IP67, което означава, че Xtreme 3 може да издържи потапяне във вода до 30 минути на дълбочина до един метър.

Звукова производителност

Тонколоната предлага мощен и богат звук, благодарение на 2×2.75″ високоговорители, два JBL Bass Radiators и 25Wx2 RMS изходна мощност. Тази комбинация гарантира дълбоки баси, чисти високи и детайлни средни честоти. Технологията JBL PartyBoost позволява свързването на две или повече колонки заедно, за да се създаде по-голямо съраунд изживяване.

Батерия и свързаност

Тонколоната се задвижва от мощна литиево-йонна батерия с капацитет от 10000mAh, която осигурява до 15 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане. USB-C портът позволява бързо зареждане на говорителя, докато USB-A портът предоставя възможност за зареждане на други устройства. Bluetooth 5.1 гарантира стабилна връзка и ниско ниво на латентност, когато слушате музика или гледате филми.

Допълнителни функции

Колонката разполага с вграден микрофон, който позволява провеждане на разговори без да е необходимо да вадите телефона си от джоба. Тя също така има вграден протектор за микрофона, което намалява възможността от проникване на прах и вода в микрофона. JBL Xtreme 3 също така има функцията JBL Connect+, която позволява свързването на до 100 JBL колонки заедно, за да се създаде по-голямо звуково изживяване. Като цяло, Xtreme 3 е снабден с множество функции, които го правят много универсален и подходящ за различни ситуации.

JBL Xtreme 3: Мнение за продукта

JBL Xtreme 3 е портативна Bluetooth колонка, която предлага изключително качество на звука, издръжливост и множество функции, които я правят отличен избор за всички любители на музиката. Дизайнът е компактен и ергономичен, а водоустойчивостта на говорителя позволява използването му в различни условия. Звуковата му производителност е впечатляваща, а батерията му позволява дълги часове наслаждаване на любимата музика. Също така, JBL Xtreme 3 е снабден с множество допълнителни функции, които го правят много универсален и подходящ за различни ситуации. В крайна сметка, ако търсите качествена и издръжлива портативна Bluetooth колонка, JBL Xtreme 3 е отличен избор за вас.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo