Ревю на JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2 е водещият преносим Bluetooth говорител в портфейла на JBL, който се предлага с мощен звук, надеждна издръжливост и висококачествен дизайн. В това ревю, ще разгледаме основните характеристики, предимства и недостатъци на този аудио уред.

JBL Xtreme 2

Виж цената за днес

JBL Xtreme 2 : Характеристики

Изработка

Издръжливостта на JBL Xtreme 2 е наистина впечатляваща, като предлага IPX7 класификация за водоустойчивост. Това означава, че може да бъде потопен във вода на дълбочина до 1 метър за 30 минути без да пострада. Това го прави идеален за употреба на открито и близо до водни източници.

Аудио качество

Тонколоната предлага мощен и чист звук, който лесно може да напълни голяма стая или открито пространство. С четири активни преобразуватели и два видими JBL бас говорител, говорителят предлага значителна мощност и дълбок бас. Говорителят има честотен обхват от 55 Hz до 20 kHz, което гарантира широк спектър от звукове, които могат да бъдат възпроизведени.

Свързаност

Тонколоната се свързва безжично с устройства чрез Bluetooth 4.2, като предоставя стабилна връзка на разстояние до 30 метра. Говорителят също така поддържа JBL Connect+ функцията, която позволява свързването на до 100 съвместими JBL говорители за създаване на мощна аудио система.

Батерия

JBL Xtreme 2 е снабден с мощна 10,000 mAh батерия, която предлага до 15 часа непрекъсната възпроизводителна способност. Батерията се зарежда чрез USB-C порта, а говорителят има вграден USB изход за зареждане на външни устройства, като смартфони и таблети.

Плюсове

  • Мощен и качествен звук
  • Изключителна уcтойчивост и водоустойчивост
  • Стабилна Bluetooth връзка
  • Възможност за свързване на до 100 съвместими говорители
  • Дълготрайна батерия
  • Удобен за пренасяне

Минуси

  • Тежък е в сравнение с други преносими говорители
  • Не е най-добрият избор за хора, които търсят по-изчистен звук, тъй като има тенденция към по-тежък бас.
  • Няма вграден радио приемник

JBL Xtreme 2 : Мнение за продукта

JBL Xtreme 2 е отличен избор за хора, които търсят мощен и качествен звук в един портативен пакет. Говорителят е издръжлив и водоустойчив, което го прави идеален за употреба на открито и близо до водни източници. Стабилната Bluetooth връзка и възможността за свързване на до 100 съвместими говорители правят JBL Xtreme 2 перфектен избор за партита и други големи събития. Батерията на говорителя е също толкова впечатляваща, като предлага до 15 часа непрекъсната възпроизводителна способност. Независимо дали сте на плажа, на пикник или на къмпинг, JBL Xtreme 2 е готов да предостави мощен и качествен звук, където и да сте.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo