Ревю на JBL GO

JBL GO Цена

Ако обичате да слушате музика във всеки миг от ежедневието си. Ако държите на високото качество на звука на вашите любими парчета, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим преносима колонка JBL GO. С практични размери и изключително високо качество на звука, тя ще възпроизведе любимите ви музикални парчета с ненадминато качество и без смущения при тяхното възпроизвеждане. Подарете си музикална наслада всеки ден с JBL GO!

Преносима тонколона JBL GO се предлага в един от най-големите онлайн магазини в България – eMAG и може да се закупи на доста добра цена, за отличният си клас. Освен това при закупуването на уреда, онлайн магазинът предлага, стандартна гаранция от 24 месеца, доставка до вашия дом, 30 дни право на връщане и преглед на продукта, преди неговото финално закупуване.

JBL GO

Виж цената за днес

JBL GO Review

Безжичен Bluetooth стрийминг – без значение дали използвате таблет, лаптоп или смартфон – просто го свържете чрез Bluetooth към вашата тонколонка и озвучете всеки миг от деня си с невероятен звук, осигурен от JBL GO.

Презареждаща батерия – благодарение на изключителната издръжливост на JBL, вие може да се наслаждавате на музика без край за цели 5ч.

Вграден микрофон – благодарение на технологията за потискане на ехо и странични шумове, вие можете да се насладите на кристално ясен звук, без смущения при неговото възпроизвеждане.

Виж още: Ревю на Logitech UE MEGABOOM

Дизайн

Дизайнът на Преносима тонколона JBL GO е модерен и стилен. Решена в син цвят с размери от 82.7 x 30.8 x 68.3мм, тази тонколонка е изключите и тегло от едва 130гр., тази колонка е изключително лесно преносима, като гарантирано няма да заема много място в багажа ви.

Характеристики

С обхват от 10м и сила на звука от 3W, JBL GO гарантирано ще ви осигури кристално ясен и чист звук, независимо от съдържанието, което искате да бъде възпроизведено. Честотната лента, с която разполага колонката е 180 до 20,000 Hz а поддържаната деформация е 80dB. Благодарение на батерията и 600 mAh, колонката работи непрестанно, без нуждата от допълнително зареждане за цели 5 часа. Насладете се на любимите си музикални парчета, незаивисмо дали имате повод, разхождате се в планината или релаксирате у дома.

Нашето мнение за продукта

Нова, модерна и практична – това е преносима колонка JBL GO. С изключителната си мощност, опакована в практични размери, тя ще възпроизведе вашите любими песни с ненадминато качество на звука, без смущения при тяхното възпроизвеждане. Озвучете всеки миг от вашия ден с JBL GO.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo