Ревю на JBL Boombox 2

JBL Boombox 2

От момента на пускането на първия JBL Boombox през 2017 година, този портативен Bluetooth високоговорител се превърна в един от любимите на потребителите. Сега, JBL представя наследника – JBL Boombox 2. В този преглед ще разгледаме подробно новия високоговорител и ще видим дали може да изпълни огромните очаквания.

JBL Boombox 2

Виж цената за днес

JBL Boombox 2: Характеристики

Дизайн и конструкция

JBL Boombox 2 запазва иконичния дизайн на своя предшественик с неговата цилиндрична форма и удобната дръжка. Новият модел е малко по-голям (48.5 x 20.1 x 25.7 см) и по-тежък (5.9 кг), което може да се отрази на преносимостта, но в крайна сметка предоставя още по-добър звук. Водоустойчивостта е подобрена до IPX7, което означава, че Boombox 2 може да издържи на потапяне във вода на дълбочина до 1 метър за до 30 минути.

Звукова производителност

JBL Boombox 2 предлага мощен и ясен звук, който може да напълни голямо помещение или открито пространство. С 80 вата RMS мощност (40 вата на канал), високоговорителят предоставя мощни нискочестотни звуци и добър баланс между средните и високите честоти. Новата функция “PartyBoost” позволява свързването на два или повече JBL високоговорители за създаване на стерео звук или разширено звуково поле. Честотната лента е между 50 Hz и 20000 Hz, което позволява възпроизвеждането на широк диапазон от честоти. Чувствителността на високоговорителя е 80 dB

Батерия и свързване

JBL Boombox 2 разполага с мощна 10 000 mAh батерия, която осигурява до 24 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика (при 50% сила на звука). Батерията може да се използва и като външна за зареждане на други устройства чрез USB порта. Високоговорителят включва Bluetooth 5.1 за стабилна и бърза връзка със смарт устройства. За съжаление, JBL Boombox 2 няма поддръжка на Wi-Fi или гласов асистент.  

JBL Boombox 2 е оборудван с няколко опции за свързване, които могат да бъдат използвани за възпроизвеждане на музика от различни източници. Включва Bluetooth 5.1 с поддръжка на A2DP и AVRCP, което позволява бърза и стабилна безжична връзка със смартфони, таблети и други Bluetooth устройства. Максималният брой свързани устройства е две.

JBL Boombox 2: Мнение за продукта

В заключение, JBL Boombox 2 е впечатляващ и мощен високоговорител, който може да предостави безупречно качество на звука и издръжливост за многократни употреби. Независимо дали търсите високоговорител за партита или за лична употреба, JBL Boombox 2 е един от най-добрите избори на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo