Ревю на JBL BAR 800

JBL BAR 800

В днешния свят на модерните технологии, аудио оборудването е изключително важно, особено ако искаме да се насладим на качествен звук докато гледаме филми, слушаме музика или играем игри. В това ревю ще разгледаме един от най-новите и популярни продукти на аудио пазара – Soundbar JBL BAR 800. За да ви дадем представа за това дали този модел е подходящ за вашите нужди.

JBL BAR 800

Виж цената за днес

JBL BAR 800: Характеристики

Съвременен smart soundbar, който е съвместим с множество устройства, включително Amazon Alexa, Google Home и AirPlay Chromecast. Тези функции ви позволяват да контролирате soundbar-а с гласови команди чрез вашия смартфон или други смарт устройства.

Съвместимостта на саундбара с Amazon Alexa и Google Home ви позволява да поставите гласови команди, които да активират функциите на soundbar-а. Например, можете да кажете “Alexa, включи JBL BAR 800” и той ще се включи автоматично. Това прави управлението на soundbar-а много по-лесно и удобно за потребителите.

AirPlay Chromecast е друга функция, която е включена в саундбара. Това ви позволява да стриймвате музика и видео от вашия смартфон или други смарт устройства директно на soundbar-а. Това е особено полезно, ако имате голяма музикална колекция или искате да гледате видео с качествен звук.

Консумацията на енергия в режим на готовност е само 2 W, което означава, че саундбара е много енергоефективен. Това е много важно, особено ако искате да опазвате околната среда и да намалите разходите за електроенергия.

JBL BAR 800 има компактен размер, който е идеален за поставяне на малки места. Soundbar-ът има измерения 884 x 120 x 56 мм, докато субуферът е с размери 305 x 305 x 440.4 мм. Теглото на soundbar-а е 3.4 кг, а на субуфера – 10 кг.

Дизайнът на саундбара е със субуфер, който е безжичен. Това ви позволява да го поставите на всякакво място в стаята, без да се налага да водите кабели. Soundbar-ът има 5.1 канала и обща мощност от 720 W. Мощността на soundbar-а е 340 W, а мощността на вградения субуфер е 300 W. Цветът на саундбара е черен.

Свързаността на JBL BAR 800 включва Bluetooth, USB, Wi-Fi и HDMI. Soundbar-ът има версия на Bluetooth 5.0, която осигурява по-бърза и по-стабилна връзка със смарт устройства. Входните конектори включват 1 x HDMI и 1 x Optical, а изходният конектор е 1 x HDMI ARC. Това ви позволява да свързвате soundbar-а към различни устройства, включително телевизори, компютри, таблети и други.

JBL BAR 800: Функции на звука

Dolby Atmos – Това е звукова технология, която се използва за създаване на 3D звук. Това означава, че звукът се излъчва от всички посоки, което дава усещане за дълбочина и реалистичност. JBL BAR 800 поддържа Dolby Atmos, което гарантира, че звукът е кристално ясен и реалистичен.

JBL Surround Sound – Това е технология за обграждащ звук, която осигурява по-широко звуково поле и по-реалистично звучене. JBL BAR 800 има вградена JBL Surround Sound технология, която гарантира, че звукът е повече от просто звук от единичен източник.

Wi-Fi Control – С тази функция можете да контролирате soundbar-а си от вашия смартфон или други смарт устройства по Wi-Fi мрежа. Това ви позволява да променяте настройките на звука и да избирате различни източници за звук.

Гласов контрол – JBL BAR 800 е съвместим с гласовите помощници Amazon Alexa и Google Assistant, което ви позволява да контролирате soundbar-а чрез гласови команди. Можете да кажете “Alexa, увеличи звука на JBL BAR 800” и той ще увеличи звука за вас.

Технология PureVoice – Това е технология, която е специално разработена за подобряване на качеството на гласовия звук. Това означава, че дори ако говорите на шумно място, вашият глас все още ще бъде ясен и разбираем.

Alexa Multi-Room Music – Тази функция ви позволява да свържете няколко JBL BAR 800 soundbars в една мрежа и да ги използвате за възпроизвеждане на музика в различни стаи. Можете да контролирате всички soundbars от едно място, като използвате гласови команди или Wi-Fi мрежата.

3D съраунд звук – Това е функция, която създава реалистичен звук, който се движи в пространството около вас. Това ви позволява да се потопите в звука и да се чувствате като част от действието. JBL BAR 800 има 3D съраунд звук, който е особено подходящ за гледане на филми и игри с високо качество на звука.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

JBL BAR 800: Мнение за продукта

След като взехме под внимание основните характеристики и спецификации на Soundbar JBL BAR 800, можем да заключим, че това е отличен избор за всеки, който иска да подобри своето домашно аудио-визуално изживяване. С комбинацията от висококачествен звук, изискан дизайн и интуитивни функции, JBL BAR 800 е инвестиция, която ще ви даде години наслада от мултимедията. 

Виж цената за днес

3.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo