Ревю на JBL BAR 3.1

JBL BAR 3.1

Фенове сте на музиката и не минава и ден, без да слушате любимите си песни? С помощта на Soundbar JBL BAR 3.1 щеможете да пренесете усещаето от любимите ви клубове, директно у дома. С мощен бас и кристално чист звук Soundbar JBL BAR 3.1 ще ви позволи да се потопите в магията на висококачествения звук и да превърнете дома си в истинска дискотека.

Любителите на дълбокия бас, ще бъдат развълнувани от производителността на системата, но дори и по-ниските нива на звука, могат да бъдат коригирани, без появата на смущения и трептене.

JBL BAR 3.1Виж цената за днес

Функции

JBL Surround Sound – изхода мощност от 450W, осигурява висококачествен звук за възроизвеждане на любимите ви филми и музика.

10″ Wireless subwoofer – безжичното свързване позволява да се насладите на дълбокия бас и мощния звук на устройството, без да са необходими допълнителни кабели.

Централен канал – особено подходящ, когато гледате филми. Специалният канал, подобрява максимално яснотата на гласа, така че да можете да не пропуснете дори най-дребните детайли от любимите си филми.

Виж още: Ревю на Sony MHCV11

Дизайн и технически характеристики

Размерите на Soundbar JBL BAR 3.1 са изключително практични (101.8 cm 30.5 cm х 7.8 cm 44 cm х 5.8 cm 30.5 cm ДхШхВ). Красив LED дисплей свети през металната решетка на високоговорителя, която покрива предната и горната му страна и изписва с големи букви източника, от който се възпроизвежда музикалното съдържание. Зад решетката има впечатляващ набор от драйвери – шест 2,3-инчови драйвера и три 1,3-инчови пищялки, за общо 450W мощност.

В горния панел на звуковата лента, има бутони за захранване, намаляване на звука, увеличаване на звука и източник на звук. Има доста възможности за свързване: Bar 3.1 има изходи за HDMI ARC, както и 3 HDMI входа, оптичен вход, 3.5 mm AUX вход и USB порт за възпроизвеждане на музика или съдържание, съхранявано на USB устройства. Говорителят може да предава аудио и чрез Bluetooth. В допълнение към кабелите, JBL включва монтажни скоби и ръководство за монтаж на стена.

Производителност

В стандартен режим, звукът е интензивен, с много мощен звук на басите. Превключете в режим „Movie” и субуферът получава още повече мощност. Увеличаването на баса отвъд ниво 15, осигурява звук, който буквално може да ви разтърси. Любителите на баса няма да останат разочаровани. Ако любителите на басовете, жадуват за още по-голяма мощност, уреда възпроизвежда кристален звук, без странични шумове дори при ниво 30.

В заключение

Soundbar JBL BAR 3.1 звучи фантастично независимо дали гледате филм или слушате класическа музика, а събуферът доставя впечатляваща мощност. Любителите на басът ще бъдат особено доволни, но същевременно фактът, че можете да регулирате нивата на баса означава, че почти всеки ще може да намери звук, който да отговаря на вкуса му.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo