iRobot Roomba 981 - Виж цената

Ревю на iRobot Roomba 981

Прахосмукачки Ревюта

iRobot Roomba 981

Ако ви е омръзнало да губите часове в поддръжката на вашия дом, а искате той да бъде винаги искрящ от чистота, то ние имаме точния уред за вас! IRobot Roomba 981 е добре изграден робот-прахосмукачка с изключителна ефективност при почистването на различни повърхности. Той има отлична производителност на батерията, добри функции за автоматизация и почиства помещенията по предварително организиран маршрут. Ако търсите верен помощник в поддръжката на чистотата на вашия дом, то този уред е точният избор за вашето домакинство.

iRobot Roomba 981Виж цената за днес

Функции

Dirt Detect – това са сензори, които откриват участъците с по-висока степен на замърсяване, които насочват прахосмукачката към тези участъци с цел по-прецизното им почистване.

Carpet Boost – тази функция е предназначена за почистването на килими, като можете да увеличите капацитета на засмукване на робота, така че да почисти дори най-фините замърсявания от вашите текстилни подови настилки.

HEPA филтър – HEPA филтърът е вид механичен въздушен филтър; той действа чрез прокарване на въздух през фина мрежа, която улавя вредни частици като прах, косми от домашни любимци, акари и др.

Дизайн и размери

Уреда е с кръгла форма, решен в черен цвят с контролни бутони поставени в горната му част, а размерите му са 10х34.5х40см (ВхШхД). Това го прави лесен и удобен за съхранение във всяко помещение от вашия дом, като няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики и технически спецификации

iRobot Roomba 981 e робот-прахосмукачка, подходящ за сухо почистване на различен тип повърхности. Той може да отстрани ефективно прах, козина от домашни любимци и други замърсявания, само с едно натискане на бутона му за старт. Той е с мрежово захранване като батерията му издържа около 120 минути в работен режим, а за нейното пълно презареждане са необходими около 2 часа. Чрез Wi-Fi функцията вие можете да управлявате робота, дори от вашия смартфон.

Филтри и аксесоари

iRobot Roomba 981 е оборудван с някои от най-модерните аксесоари. HEPA филтър, който улавя фините прахови частици, акарии и дори козина от домашни любимци за оптималното почистване на вашия дом. Филтърът трябва да бъде подменян на всеки 2 месеца. Също така, гумените четки на робота, които спомагат по-прецизното почистване, трябва да бъдат подменяни на 6 до 12 месеца, за оптимална поддръжка на уреда.

В заключение

iRobot Roomba 981 е универсален робот-прахосмукачка. Той се представя най-добре в почистването на подови настилки – паркет, теракот, килими, мокет. Той може да почисти фини прахови частици и дори козината на домашните ви любимци от пода. Има отлични възможности за автоматизация на работата както и дълъг живот на батерията. Ако искате дома ви да блести от чистота през всеки ден от седмицата, то този уред е идеалното решение за вашето домакинство.

Виж цената за днес

Lost Password