iRobot Roomba 895 - Виж цената

Ревю на iRobot Roomba 895

Прахосмукачки Ревюта
9

Рейтинг

iRobot Roomba 895

Омръзнало ли ви е от часове, прекарани в почистването на вашия дом? Искате ли нов домашен уред, който да върши тази досадна домакинска задача вместо вас? Имате го! Робот прахосмукачка iRobot Roomba 895 е от най-новото поколение почистващи уреди с висока ефективност. Просто включете робота и го оставете да почисти всички видове настилки във вашия дом.

iRobot Roomba 895Виж цената за днес

iRobot Roomba 895 Review

iAdapt – iAdapt навигацията, позволява на робота да картографира заобикалящарта го среда, за да се прецизира и ефективно да почисти цялото пространство във вашия дом. Роботът създава визуални ориентири, за да следи къде е бил и къде все още трябва да почисти.

iRobot Home App – използвайте iRobot HOME App, за да настроите, конфигурирате и регистрирате вашите Wi-Fi® връзки, свързани с Roomba® вакуумни роботи.

AeroForce – благодарение на тази иновативна тристепенна почистваща система, ефективността на уреда се увеличава с до 50%.

Виж още: Ревю на iRobot Roomba 605

Дизайн

Дизайнът на робот прахосмукачката е иновативен и ултрамодерен. Кръглата и форма, решена в комбинация между злаисто и черно, правят уреда освен много ефективен, така и изключително модерен.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични, а именно (Ш х В) 335 х 92 мм, като е с тегло от едва 3.8кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. Прахосмукачката е подходяща за почистване на почти всички видове настилка, а именно: твърди повърхности, килими и пр. Захрванванет и чрез акумулатор я прави изключително лесна и удобна за използване, без да се налага постоянно да разпъвате и събирате кабели при включването и.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага със: зарядно, сензор, литиево-йонна батерия, виртуална функция Dual Mode, AeroForce® филтър. Тези допълнителни аксесоари, осигуряват перфектното почистване на вашия дом.

Технически спецификации

Капацитетът е достатъчен, за да позволи лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Издръжливостта на батерията, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени, без да се налага да презареждате уреда. Ниските и нива на шум от едва 58dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Подарете си чистота, комфорт и уют у дома и спестете часовете, прекарани с прахосмукачка в ръка, с помощта на новия робот прахосмукачка iRobot Roomba 895. С множество технологии и допълнителни аксесоари, роботът ще ви помогне в почистването на вашия дом, а за вас ще остане единствено насладата от блестящите повърхности у дома!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password