iRobot Roomba 605 - Виж цената

Ревю на iRobot Roomba 605

Прахосмукачки Ревюта
9.3

Рейтинг

iRobot Roomba 605

Държите на чистотата във вашия дом, но ви е омръзнало от часове, прекарани в почистването на вашия дом? Искате верен помощник в борбата със замърсяванията? Ние ще ви го представим! Робот прахосмукачка iRobot Roomba 605 е последната дума на технологиите – тя ви предоставя качествено почистване на вашия дом, като работи… напълно самостоятелно! Вече не е необходимо да прекарвате часове наред с прахосмукачка в ръка. Просто включете новия iRobot и той ще свърши цялата домакинска работа по почистването на вашия дом!

iRobot Roomba 605Виж цената за днес

iRobot Roomba 605 Review

iAdapt – iAdapt навигацията, позволява на робота да картографира заобикалящарта го среда, за да се прецизира и ефективно да почисти цялото пространство във вашия дом. Роботът създава визуални ориентири, за да следи къде е бил и къде все още трябва да почисти.

Dirt Detect – тази технология използва оптични и акустични сензори за откриване на замърсявания и автоматично извършва концентрирано почистване в зоните, където е най-необходимо. 

AeroVac – контейнерът Aerovac е най-новото постижение в технологията за почистване. Той максимизира въздушния поток, не само за да издърпа допълнително замърсяванията по четките, но и да насочва отпадъците към задната част на контейнера, като ви позволява да я изпразвате по-рядко.

Виж още: Ревю на Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

Дизайн

Дизайнът на робот прахосмукачката е иновативен и ултрамодерен. Кръглата и форма, решена в класическата комбинация между черно и бяло, правят уреда освен много ефективен, така и изключително модерен.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични, а именно (Ш х Вх Д) 330 х 92 х 330 мм, като е с тегло от едва 3.6кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. Прахосмукачката е подходяща за почистване на почти всички видове настилка, а именно: Под, Multi-surface, Hard Floor. Захрванванет и чрез акумулатор я прави изключително лесна и удобна за използване, без да се налага постоянно да разпъвате и събирате кабели при включването и.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Допълнителната батерия, както и зарядното, позволяват лесното и и ефективно използване за дълъг период от време.

Технически спецификации

Капацитетът е достатъчен, за да позволи лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Издръжливостта на батерията от 80 мин, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени, без да се налага да презареждате уреда. Ниските и нива на шум от едва 60dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако търсите надеждно устройство от среден клас, ще бъдете изключително доволни от този iRobot. С едно зареждане на батерията той почиства площ от около 65м2. Благодарение на високата мощност на засмукване, роботът ще почисти ефективно всеки тип повърност, а за вас ще остане само да се наслаждавате на перфектно почистения ви дом.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password