Indesit XIT8 T1E X - Виж цената

Ревю на Indesit XIT8 T1E X

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Indesit XIT8 T1E X

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник Indesit XIT8 T1E X с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Indesit XIT8 T1E XВиж цената за днес

Indesit XIT8 T1E X Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Indesit XI8 T2Y S B

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в инокс цвят, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня.

Размери

Уреда е с размери от 59,5 х 65,5 х 188,8 см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартното му дясно отваряне, улеснява неговото поставяне в наличното ви пространство.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 320 л и изключително ниски нива на шум от 42 dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 312 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 24ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 223 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 97 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и по-обемни хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване е 4 кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Хладилник Indesit XIT8 T1E X ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за по-дълго време. Наслаждавайте се на винаги вкусни и свежи храни, на една ръка разстояние във вашия дом, благодарение на този иновативен хладилен уред!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password