Indesit TAA5 - Виж цената

Ревю на Indesit TAA5

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Indesit TAA5

Хладилник Indesit TAA5 е нов, модерен охладителен уред с голям капацитет на съхранение, ергономична работа и изчистен дизайн. С него, можете да съхранявате големи количества хранителни продукти, като те ще запазят своите хранителни и вкусови качества за дълъг период от време.

Indesit TAA5Виж цената за днес

Функции

Static Automatic Control – Системата за статично автоматично управление е тази, която ще поддържа вашата храна възможно най-свежа. Тя ще работи с вътрешни сензори, които ще поддържат правилната температура.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Star-Light CFM-249AP

Дизайн, размери и характеристики

Хладилника е решен в класически бял цвят с изчистен интерфейс и стандартно дясно отваряне на вратите. Размерите на хладилника са 180х68.5х70см (ВхШхД). Това го прави подходящ за поставяне както в по-глемите, така и в по-малки и практични кухни.

Уреда спада в енергиен клас А+, което гарантира неговата икономична работа. С нисък разход на електроенергия от 309 kWh/год., можете да се насладите на неговата оптимална работа при минимални сметки за електрическа енергия. Освен това, ниските му нива на шум от 44 dB ще ви позволят да го поставите в споделени простраства, без да бъдете смущавани от неприятен шум при неговата работа.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 333л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. В долната част на уреда има 2 затворени кутии, които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци. Нивата на влагата и въздуха в нея се контролират, за да се запазят храните свежи за максимално дълъг период. Също така, той разполага с автоматична система за размразяване, която ще ви помогне да поддържате хигиената в уреда.

Фризер

Фризерът е с обем от 82л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти.

В заключение

Хладилник Indesit TAA5 е модерен охладителен уред, който чрез своите модерни интегрирани функции и добро разпределение на наличното пространство, ще ви предостави възможността да съхранявате големи количества от любимите си хрантелни продукти за дълъг период от време, без да бъдат нарушени техните качество и хрантелни свойства.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password