Indesit RAA 24N - Виж цената

Ревю на Indesit RAA 24N

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Indesit RAA 24N

Правилно избраният хладилник, може да ви предложи много предимства. Те се отнасят до обема му за съхранение, консумацията на електроенергия, разпределението на отделенията за съхранение и други функции за оптималната му работа. Хладилник с 2 врати Indesit RAA 24N е уред, който е събрал в себе си голям обем, енергиен клас А+ и множество модерни технологии.

Indesit RAA 24NВиж цената за днес

Функции

Регулируем термостат – благодарение на термостата за регулиране на температурата, вие можете собственоръчно да задавате нивото на охлаждане във вашия уред, според вашите лични предпочитания.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Indesit TAA5

Дизайн, размери и характеристики

По отношение на дизайна трябва да се каже, че уреда е доста модерен. Решен в класически бял цвят с изчистен интерфейс и 2 врати със стандартно дясно отваряне. Размерите на хладилника са 140х55х60.06см (ВхШхД). Това го прави подходящ за поставяне както в по-глемите, така и в по-малки и практични кухни.

От друга страна, в този модел разполага с регулируемият термостат, както и с функция за осветление. Нивото на шум от 45 dB, щв ви позволи да го поставите в споделени пространства, без да се притеснявате от неприятни шумове, които биха могли да ви смущават.Хладилник с 2 врати Indesit RAA 24N е в енергиен клас А+, благодарение на което, няма да плащате по-високи сметки за ток, защото настоящото потребление ще бъде по-ниско. Също така си струва да знаете, че този хладилник от гамата Indesit се предлага с климатичен клас тип N-ST-T. По-конкретно, уреда има годишна консумация на енергия от 228 kWh.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 189л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта. В долната част на уреда има голяма затворена кутия, която е предназначена за съхранение на плодове и зеленчуци. Нивата на влагата и въздуха в нея се контролират, за да се запазят храните свежи за максимално дълъг период. Също така, той разполага с автоматична система за размразяване, която ще ви помогне да поддържате хигиената в уреда.

Фризер

Фризерът е с обем от 37л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване е 2кг/24ч.

В заключение

В заключение, можем да кажем, че хладилник с 2 врати Indesit RAA 24N е изгоден модел по отношение на капацитет на съхранение, налично пространство и разход на електроенергия. Той е подходящ за тези от вас, които искат да съхраняват любимите си хранителни продукти при оптимално добри условия, за да се запазят те свежи и вкусни до момента на тяхната консумация.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password