Indesit IWE 61051 C ECO EU - Виж цената

Ревю на Indesit IWE 61051 C ECO EU

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Indesit IWE 61051 C ECO EU 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Indesit IWE 61051 C ECO EU с енергиен клас А+ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване!

Indesit IWE 61051 C ECO EUВиж цената за днес

Indesit IWE 61051 C ECO EU Review

Eco Time- най-надеждният асистент, по отношението на пестене на вода, време и енергоразход. Тази опция ви дава възможността да изперете малки количества пране, за изкючително кратко време. Изпирате с лекота до 3кг. слабо замърсено пране, от памук или синтетика, за около 15 минути, което е с 30% по-малко време, спестявайки до 40% вода и енергия.

Спортни програми – създателите на пералнята машина от Indesit, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята специфична материя.

Отложен старт – благодарение на тази опция, можете да заредите вашата пералня, да изберете желаната от вас програма за изпиране и да настроите нейното стартиране в желано от вас време.

Вълна – тази програма е специално създадена за изпирането на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно изпрани, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на Beko WTE12744XWD

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 51.7 х 59.5 х 85 см (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 74dB при центрофуга и 60dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на вода от едва 8391л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита като Система за откриване на пяна, Система за предотвратяване на преливане, Баланс на водата и др. Тези функции в комбинация с иновативните технологи като Система за откриване на пяна и др, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Indesit IWE 61051 C ECO EU има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Коприна, Вълна, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Спортна, Предпране, Дънки, Цветни, Завеси – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, перфектно качество на работа и 16 различни изпиращи програми, ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи да запази качеството и цветовете дори на най-фините материи. Ако сте от хората, които държат на перфектното качество на своите дрехи, то пералня Indesit IWE 61051 C ECO EU ще се превърне във вашия най-верен приятел в борбата срещу упоритите петна. За една винаги модерна, стилна и спретната визия!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password