Indesit Innex XWDE 961480X - Виж цената

Ревю на Indesit Innex XWDE 961480X

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Indesit Innex XWDE 961480X 

Indesit Innex XWDE 961480X е страхотен избор, ако искате пералня със сушилня с висока производителност, оборудвана с най-съвременна технология и икономична консумация. Пералната машина има много предимства, особено в студения сезон. Може би най-важното предимство е скоростта, с която дрехите изсъхват.

 

Indesit Innex XWDE 961480X

Виж цената за днес

Indesit Innex XWDE 961480X Review

Innex –  включване на пералнята, избор на програма и нейното стартиране, вече са възможни само с натискането на един единствен бутон. Отстранявате упорити петна, ежедневни замърсявания и освеждаване на вашите дрехи от памук и синтетика, само за 50 минути.

Край на неприятните миризми – благодарение на иновативната програма против миризми, можете да кажете „сбогом” на неприятните миризми, които се пропиват във вашите тъкани. С изключително бързото и интензивно движение на барабана,  допълнителното изплакване на вашите дрехи в края на изпиращата програма, както и контролираната температура, любимите ви текстилни изделия ще ухаят по-свежо от всякога.

Sport Program – създателите на пералнята машина от Indesit, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята изработка.

Indesit Innex XWDE 961480X-2

Виж още: РЕВЮ: Пералня със сушилня Indesit Innex XWDA 751480X – Цена и мнения!

Машината е идеалена както за малки, така и за по-големи семейства, тъй като тя има товароносимост от 9кг за пране и 6кг. за сушене и е достатъчно тиха, за да не ни безпокои по време на нощните програми за изпиране. Двигателят на Indesit е оборудван с инвертор, който осигурява SmartPro ултра тиха работа от 54db до 81db, както и центрофугиране и изпиране, достигайки до най-високите стандарти за енергийна ефективност. Този двигател е конструиран, за да се възползва от максимална експлоатационна продължителност. Максималната товароподемност от 9 кг. и 1400 об/мин., осигурява перфектно изпиране.

Програмата за заключване на вратата, позволява да се предотврати случайно спиране или промяна на програмата. Децата могат да играят до пералнята машина, без да бъдат постоянно под наблюдение. XWDE 961480X има модерен дизайн с контролен панел с голям LCD екран. Циркулярният централен бутон е оформен от много вградени икони, така че настройката е интуитивна. Продуктът разполага с  компактна и здрава конструкция със следните размери: 85 см височина, 59,5 см дълбочина и 60,5 см ширина и тегло 72 кг, така че няма да заема много място, където да бъде монтирана.

Нашето мнение за продукта:

Практична, удобна, ефективна, съчетала функциите на някои от най-висококачествените перални машини, пералня със сушилня Indesit Innex XWDE 961480X би била идеалното допълнение за всяко спретнато и поддържано домакинство. Вече не е нужно да се притеснявате за тъканите на дрехите си и за запазването на техните цветове и качество. За вас остава само удоволствието от носенето на чисти, свежо ухаещи и висококачествени дрехи.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Качество - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password