Indesit Innex XWDE 861480X - Виж цената

Ревю на Indesit Innex XWDE 861480X

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Indesit Innex XWDE 861480X 

Обичате винаги да изглеждате стилно и спретнато. Вашият стил винаги е безупречен. Имате нужда от електрически уред, който да се грижи за качеството и чистотата на вашите дрехи, за да изглеждате перфектно във всеки момент от вашето ежедневие? Ние ще ви го представим! Пералня със сушилня Indesit Innex XWDE 861480X е създадена за тези от вас, за които качеството е приоритет във всеки аспект от вашия живот. С множество иновативни функции и изключителна мощност при своята работа, тази пералня машина ви гарантира искрящи от чистота дрехи с меки материи и свеж аромат – само на една ръка разстояние – точно във вашия дом.

Indesit Innex XWDE 861480XВиж цената за днес

Indesit Innex XWDE 861480X Review

Innex – просто изберете желаните от вас мощност, птограма и стартиращ цикъл и изперете бързо и лесно вашето всекидневно пране от синтетични или памучни материи, само за 50 минути.

Програма против миризми – благодарение на интензивното движение на барабана, неприятните миризми, които се запечатват в тъканите вече са в миналото. Това е възможно благодарение на допълнителното изплакване и поддържане на постоянната температура на изпиращия цикъл

Специални програми – Експресно сушене: вашите дрехи ще бъдат изпрани и изсушени, само за 45 минути. Грижата за вашите дънкови дрехи е гарантирана. Специалната програма за изпиране на дрехи

Програма за спортни дрехи – тази програма е специално създадена за тези от вас, които обичат да спортуват. Благодарение на специалната програма, вашите дрехи са исрящо чисти, със свеж аромат, а тяхната специфична материя е запазена с безупречно качество.

Диспенсер за вода – благодарение на външния диспенсер за вода, вече имате лесен и бърз достъп до чаша студена вода по всяко време, само с едно кликване на бутона.

Indesit Innex XWDE 861480X-2Виж още: РЕВЮ: Пералня със сушилня Whirlpool WWDC 9716 – Цена и мнения!

Дизайнът на пералнята машина е изчистен и стилен. Стилният бял цвят е перфектно допълнен от големия отвор на пералнята, който заемо по-голямата част от интерфейса и. Практичните и размери от 60.5х59.5х85см, позволяват лесното и поставяне както в кухнята, така и в банята. С 16 различни програми за изпиране, Indesit Innex XWDE 861480X ви позволява лесно и ефикасно да поддържате чистотата на вашите дрехи, като се грижи за качеството дори и на най-фините материи. Нейният капацитет на изпиране е 6кг, а капацитетът на сушилнята е 8кг. Това ви позволява бързото изпиране и сушене дори на по-големи количества пране.

Енергийният клас А на вашата пералня машина, ви гарантира ефективност при нейната работа, в комбинация с оптимални разходи на електроенергия. Скоростта на цетрофугиране в края на изпиращия цикъл достига до 1400 оборота, което значително съкращава времето, необходимо за пълното изсъхване на вашите дрехи. С максимално ниво на шума от 81dB, тази пералня машина се нарежда в челните места по безшумност в своя клас уреди. Вашите спокойни вечери няма да бъдат нарушени, дори когато вашия уред е в режим на работа.

Нашето мнение за продукта:

Мощна и ефикасна, със стилен дизайн и 16 програми на изпиране, Indesit Innex XWDE 861480X ви гарантира качествено изпиране на вашите дрехи, като същевремнно запазва от износване техните материи. Сушилнята е особено полезна, особено за зимните месеци. Вече не е необходимо да сушите дрехите си в хола или в друго помещение от вашия дом. Подарете на себе си и на семейството си най-доброто качество при поддръжката на всеки тип дрехи от вашия гардероб.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password