Indesit Innex XWDA 751480X - Виж цената

Ревю на Indesit Innex XWDA 751480X

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Indesit Innex XWDA 751480X 

Държите ли на безупречната чистота на вашите дрехи? Искате ли нова пералня машина, която да гарантира тяхното перфектно изпиране, като същевременно запазва техните цветове и качество на материите? Имате я! Днес ще ви представим Indesit Innex XWDA 751480X.  Тя ще осигури искрящата чистота на вашите дрехи, като същевременно ще запази техните цветове наситени, а материите – меки, както в първия ден на тяхното закупуване.

Indesit Innex XWDA 751480XВиж цената за днес

 Indesit Innex XWDA 751480X Review

Тази многофункционална пералня със сушилня, може да се похвали с капацитет 7кг. за изпиране и 5кг. за сушене, с директна функция Wash to Dry. Тя разполага със скорост на центрофугиране от 1400 оборота, енергийна ефективност, изпиране и ефективност на центрофугиране, както и 30-градусова бърза програма за пране на малки товари само за 30 минути. 

Innex –  включване на пералнята, избор на програма и нейното стартиране, вече са възможни само с натискането на един единствен бутон. Отстранявате упорити петна, ежедневни замърсявания и освеждаване на вашите дрехи от памук и синтетика, само за 50 минути.

Край на неприятните миризми – благодарение на иновативната програма против миризми, можете да кажете „сбогом” на неприятните миризми, които се пропиват във вашите тъкани. С изключително бързото и интензивно движение на барабана,  допълнителното изплакване на вашите дрехи в края на изпиращата програма, както и контролираната температура, любимите ви текстилни изделия ще ухаят по-свежо от всякога.

Sport Program – създателите на пералнята машина от Indesit, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята изработка.

Indesit Innex XWDA 751480XВиж още: РЕВЮ: Пералня Indesit Slim EWSD 61051 W EU – Цена и мнения!

Основните стандартни програми, започват с 90°C  програма за изпиране на бяло и памучно пране. Благодарение на програмата, вашите  дрехи ще запазят искрящата си белота, без да се нарушава тяхното качество. Също така, пералнята машина, предлага и 60°C за пране на синтетични материи, както и 40°C програма за изпиране на цветни дрехи. С нея, вашите любими дрехи, запазват наситените си искрящи цветове.

Съществуват не по-малко от четири ECO програми, като три от тях са за памучни материи при 60°C, 40°C и 20°C, плюс ECO програма за изпиране на синтетични материи при 20°C. Всички те, имат капацитет на изпиране от 7кг., и 5кг. капацитет за изсушаване. Това ви дава максимални резултати в сравнение с минимални разходи за вода и електроенергия.

Също така, този продукт, разполага и с Wash & Dry програма – бързо изпиране и изсушаване на до 1 килограм пране, само за 45 минути, а програмата AirFresh дава възможност за изсушаване на до 1.5кг. сухи дрехи, благодарение на възпроизвеждания горещ въздух, за тяхното пълно изсушаване и освежаване. Благодарение на своята фаза на сушене, тази машина може да се изполва като отделна, самостоятелна сушилня. Нивото на сушене се изчислява автоматично със сензори за влага.

XWDA 751480X е практична, изгодна  и достъпна пералня със сушилня от Indesit. С капацитет на барабана от 5кг., вие можете лесно и бързо да изперете и изсушите вашите любими дрехи. Размер и от 59.5 х 85см, я прави изключително практична за всяко домакинство, дори ако разполагате с по-малко пространсъво във вашия дом. Ако сте от хората, които държат на спретнатия външен вид, на качеството на материите на своите дрехи и на тяхното свежо ухание, то този продукт ще бъде вашия верен съюзник в борбата с упоритите петна и неприятните миризми.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, практични размери и множество функции, Indesit Innex XWDA 751480X ще осигури перфектната чистота на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то тази пералня е идеалният избор за вас. Този уред ще се превърне във вашия най-добър приятел в борбата с упоритите петна.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

1 Коментар

  1. Здравейте,закупих си тази пералня ,но нямам инструкции за ползване на български.Можете ли да ми помогнете,да ми изпратите?Благодаря предварително !

    Reply

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password