Indesit EWSD 61252 W EU - Виж цената

Ревю на Indesit EWSD 61252 W EU

Перални Ревюта
7.8

Рейтинг

Indesit EWSD 61252 W EU

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Indesit EWSD 61252 W EU с енергиен клас А+++ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване!

Indesit EWSD 61252 W EUВиж цената за днес

Indesit EWSD 61252 W EU Review

Пералнята Indesit предлага максимална производителност с минимални усилия. Това означава свеждане до минимум консумацията на енергия, което спестява и време. Ефективните решения са тези насочени към улесняване на ежедневието ни и посрещане на конкретните нужди, а благодарение на напредналите технологии, се оптимизират и ресурсите, и времето ви

Виж още: Ревю на Indesit Innex BWSA71253W EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане.

Размери

Пералня Indesit EWSD 61252 W EU разполага с изключително удобни и практични размери от 42,4 х 59,5 х 85 см. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 80dB при центрофуга и 58 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на вода от едва 8391 л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня Indesit EWSD 61252 W EU има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Коприна, Вълна, Синтетика, Спорт, Дънки ,Памук 60°, Памук 40° и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, перфектно качество на работа и 16 различни изпиращи програми, пералня Indesit EWSD 61252 W EU ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи да запази качеството и цветовете дори на най-фините материи. Ако сте от хората, които държат на перфектното качество на своите дрехи, то пералня Indesit EWSD 61252 W EU ще се превърне във вашия най-верен приятел в борбата срещу упоритите петна. За една винаги модерна, стилна и спретната визия!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password