Indesit EWSD 51051 W EU - Виж цената

Ревю на Indesit EWSD 51051 W EU

Перални Ревюта
7.8

Рейтинг

Indesit EWSD 51051 W EU 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Indesit EWSD 51051 W EU с енергиен клас А+ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване!

Indesit EWSD 51051 W EUВиж цената за днес

Indesit EWSD 51051 W EU Review

Denim Program – тази програма е специално разработена за ефективното изпиране на вашите дрехи от дънкови материи. Тя почиства дрехите в дълбочина, като същевременно запазва качеството и цветовете на специфичните дънкови материи.

Sport Program – създателите на пералнята машина от Indesit, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята специфична материя.

Wool Program – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на Beko WTE10744XW0

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дигиталният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералня Indesit EWSD 51051 W EU разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 59.5 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 60кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 60dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 166 kWh и на вода от 7550л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 5кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня Indesit EWSD 51051 W EU разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Изтискване, Отложен старт, Система за контролиране на дебита. Благодарение на електронното управление на дебита, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Water Balance Plus, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Коприна, Вълна, Програма за интензивно изплакване, Памук, Предпране.

Нашето мнение за продукта

С голям брой програми за изпиране, които покриват всички нужди, малкия размер, който позволява пералнята да бъде поставена във всяка стая, почистването на дрехите със специална програма и разумна цена, пералня Indesit EWSD 51051 W EU е отличен избор за всяко домакинство, в което грижата и поддръжката на дрехите, неминуемо са поставени на преден план. Насладете се на чисти, свежи и запазени дрехи във всеки миг от ежедневието си.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password