Indesit DSR 57M19 A S - Виж цената

Ревю на Indesit DSR 57M19 A S

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Indesit DSR 57M19 A S

Държите ли на перфектната чистота на вашите съдове? Искате ли те да бъдат с ослепителен блясък? Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в тяхното измиване? Ние имаме точния уред за вас! Съдомиялна Indesit DSR 57M19 A S с енергиен клас А+, 7 измиващи програми и изключителна ефективност при своята работа, ще премахне дори най-упоритите петна от вашите съдове!

Indesit DSR 57M19 A SВиж цената за днес

Indesit DSR 57M19 A S Review

Aqua stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Intensive – Интензивна: програма за много силно замърсени съдове с продължителност 2 часа и 30 минути.

Виж още: Ревю на Hansa ZIM 608EH

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в стилен сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се управлява механично чрез натискане на бутони на контролния панел и LED дисплей, поставени в предната част на уреда, което му придава както практичност, така и модерност във визията.

Характеристики

Съдомиялна Indesit DSR 57M19 A S разполага с размери от 85 x 45 x 60см . (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 10 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 49dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с достатъчно голямо пространство, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялна Indesit DSR 57M19 A S разполага с богат набор от функции. Функцията Aqua stop е предназначена, ако в случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение. Програмата Био/Еко е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Indesit DSR 57M19 A S е нова, модерна и същевременно практична съдомиялна машина, която предлага перфектно съчетание от цена-качество за своята ефективност. Тя ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове, като същевременно ще запази качеството на материала, от който са направени те. Спестете си времето, прекарано пред кухненската мивка в миене на съдове и оставете на вашата нова съдомиялна Indesit DSR 57M19 A S да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на чистотата на вашите съдове.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password