Indesit DISR 57H96 Z - Виж цената

Ревю на Indesit DISR 57H96 Z

Ревюта Съдомиялни
8

Рейтинг

Indesit DISR 57H96 Z 

Държите ли на перфектната чистота на вашите съдове? Искате ли те да бъдат с ослепителен блясък? Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в тяхното измиване? Ние имаме точния уред за вас! Съдомиялна за вграждане Indesit DISR 57H96 Z с енергиен клас А++, 7 измиващи програми и изключителна ефективност при своята работа, ще премахне дори най-упоритите петна от вашите съдове!

Indesit DISR 57H96 ZВиж цената за днес

Indesit DISR 57H96 Z Review

Delay Timer – тази програма ви дава възможност да програмирате старта на измиващия цикъл напред във времето. Планирайте старта на работата на вашата съдомиялна машина в интервал до 24ч.

Показател сол – След включване на съдомиялната машина дозаторът за сол се пълни с вода. Затова трябва да сипете омекотяваща сол преди да включите съдомиялната машина. Благодарение на това изтичащата сол веднага ще бъде измита по време на програмата за миене. Ако веднага след сипването на солта няма да бъдат мити никакви съдове, включете кратка програма за миене при празна съдомиялна, за да предотвратите увреждането (корозия) на уреда поради разсипване на солта при напълване на дозатора.

Виж още: Ревю на Hotpoint-Ariston LTB4B019

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в стилен сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се управлява механично чрез натискане на бутони на контролния панел и LED дисплей, поставени във вътрешната част на рамката на вратата, което му придава както практичност, така и модерност във визията.

Характеристики

Съдомиялна за вграждане Indesit DISR 57H96 Z разполага с размери от 82 x 45 x 55.5 см . (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 10 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 46dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с достатъчно голямо пространство, така че да можете да поставите в нея всякакъв вид съдове, дори тези с по-голям размер.

Функции

Съдомиялна за вграждане Indesit DISR 57H96 Z разполага с богат набор от функции. Функцията показваща край на програмата, ви предупреждава чрез звуков сигнал, за края на измиващия цикъл. Това е изключително практично, тъй като можете веднага да заредите отново съдомиялната, ако това е необходимо.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Indesit DISR 57H96 Z е нова, модерна и същевременно практична съдомиялна машина, която предлага перфектно съчетание от цена-качество за своята ефективност. Тя ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове, като същевременно ще запази качеството на материала, от който са направени те. Спестете си времето, прекарано пред кухненската мивка в миене на съдове и оставете на вашата нова съдомиялна за вграждане Indesit DISR 57H96 Z да свърши цялата домакинска работа по поддръжката на чистотата на вашите съдове.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password