Ревю на Indesit DFO3T133AFX

Indesit DFO3T133AFX

Indesit е известна марка за съдомиялни машини, която предлага много модели на достъпни цени. Един от такива модели е Indesit DFO3T1330X, който предлага качествено почистване на съдовете ви.

Indesit DFO3T133AFX

Виж цената за днес

Indesit DFO3T133AFX: Характеристики, функции и технологии

Indesit DFO3T1330X е съдомиялна машина, която може да почисти до 14 комплекта съдове едновременно, което я прави подходяща за по-големи домакинства. Тя има 9 програми на разположение, като включва Fast&Clean, Push&Go и Auto Door, които предлагат бързо и ефективно почистване на съдовете.

Съдомиялната машина е клас D, което може да се счита за стандартен клас енергийна ефективност, но тя е много ефективна при консумацията на вода, която е 9.5 литра на цикъл. Това я прави една от най-икономичните съдомлниини на пазарIndesit DFO3T1330X има много полезни функции като eXtra Size, която позволява да се използва голям капацитет за почистване на големи съдове. Също така има и функцията eXtra Hygiene, която гарантира, че съдовете ще бъдат измити с високо ниво на хигиена.

Чекмеджето за прибори на Indesit DFO3T1330X е удобно и практично, като позволява да бъдат поставени приборите лесно и бързо. Резервоарът е от 100% неръждаема стомана, което осигурява дълготрайност и надеждност на съдомиялната машина.

Инверторният мотор на Indesit DFO3T1330X осигурява по-тиха работа и по-дълъг живот на машината. Третото чекмедже дава допълнителен капацитет за съдове и прибори, а автоматичната програма прави работата с машината още по-лесна. Aquastop е функция, която предотвратява изтичане на вода и намалява риска от наводнения в дома.

Екранът на Indesit DFO3T1330X е цифров, което осигурява лесно и интуитивно използване на машината. Със сигурност тази съдомиялна машина предлага много функции и удобства, които я правят един от най-добрите избори за домакинства, които търсят надеждна и ефективна съдомиялна машина.

Indesit DFO3T1330X има някои допълнителни функции, които я правят още по-удобна и лесна за използване. Например, функцията за защита от протичане предотвратява наводнения в дома, като автоматично изключва машината, ако има проблем с водата.

Индикаторът за презареждане със сол е много полезна функция, която ви информира кога е необходимо да добавите сол в машината. Това осигурява оптимални резултати от почистване на съдовете и удължава живота на машината.

Отложеният старт е друга функция, която позволява на потребителите да зареждат машината и да я програмират да започне работа по-късно. Това е полезно, ако искате да поставите съдовете в машината по време на деня и да ги оставите да се почистят през нощта, когато е по-евтин тарифен план за електроенергия.

Индикаторът за супер изплакване е много полезен, когато имате по-мръсни съдове. Той увеличава времето на изплакване и гарантира, че съдовете ще бъдат напълно чисти и без мръсотия.

Подвижният горен рафт на Indesit DFO3T1330X е удобен и позволява да се постав по-големи съовери в машината. Автоматичното отваряне на вратата е много удобно, когато искате да поставите съдовете в машината с една ръка, а сензорът за мръсотия улеснява работата на машината, като детектира колко мръсни са съдовете и променя програмата за почистване според това.

Indesit DFO3T1330X има ниво на шум 43 dB, което я прави една от по-тихите съдомиялни машини на пазара. Това е много важно, особено ако машината ще се използва в близост до жилищното пространство или ако искате да я използвате по време на нощни часове.

Годишната енергийна консумация на Indesit DFO3T1330X е 238 kWh, която е в съответствие с клас D на енергийната ефективност. Това означава, че тя е много икономична и може да помогне да намалите разходите за електроенергия. Консумацията на енергия за 100 измивания е 85 kWh, а за един цикъл е 0,84 kWh.

Средният разход на вода за година на Indesit DFO3T1330X е 2660 литра, което е много ефективно, особ в сравн по-ели на съдомиялни машини. Консумацията на вода за един цикъл е 9.5 литра, което я прави една от най-икономичните съдомиялни машини на пазара.

Indesit DFO3T1330X има размери 85 см височина, 60 см ширина и 59 см дълбочина, което я прави сравнително компактна и удобна за поставяне в кухнята. Дължината на маркуча е 1.5 метра, а на кабела – 1.3 метра. Теглото на машината е 47 кг, което може да бъде трудно да се премести, но осигурява стабилност при работа на машината.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Indesit DFO3T133AFX: Мнение за продукта

DFO3T1330X е един от най-добрите избори за съдомиялни машини на Indesit. Той предлага много функции като бързо и еко почистване, измиване на посуда на различни температури и сигурност за децата. Той е лесен за използване и има капацитет да почисти голям брой съдове. Също така, е много економичен и щади вода и енергия. Ако търсите качествена съдомиялна машина на достъпна цена, този модел е едно от най-добрите решения.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo