Ревю на Indesit DFE1B1913

Indesit DFE1B1913

Съдомиялните са неизбежна част от нашето ежедневие, но изборът им може да бъде труден поради голямото разнообразие на пазара. Една от възможностите е моделът на Indesit – DFE1B1913.

Indesit DFE1B1913

Виж цената за днес

Indesit DFE1B1913: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Indesit DFE1B1913 е модел с капацитет за 13 комплекта, което я прави подходяща за семейства или големи домодела с6 програми, което позволява на потребителя да избере най-подходящата програма за съдовете, които трябва да бъдат почистени.

Класифицирана е в клас F, който е нисък клас за енергийна ефективност, но все пак е по-добър от най-старите модели на пазара. Също така, има функцията Fast&Clean, която предлага бързо почистване за леко замърсени съдове.

Push&Go е друга функция, която улеснява употребата на съдомиялната машина – просто натиснете бутона и машината ще избере най-подходящата програма за почистване.

Консумацията на вода на цикъл е 12 литра, което я прави една от по-икономичните съдомиялни машини на пазара. Вътрешното пространство на съдомиялната машина е напълно изработено от инокс, което я прави издръжлива и лесна за почистване.

Моделът разполага с инверторен мотор, който осигурява по-тиха работа и по-голяма ефективност. Също така, има автоматични програми, които ще изберат най-подходящата програма за почистване в зависимост от замърсяването на съдовете.

Overflow е функция, която предпазва съдомиялната машина от повреди, когато има прекомерно количество вода. Индикаторът за презареждане със сол ви подсказва, когато трябва да добавите сол, което е необходимо за правилното функциониране на машината.

Отложеният старт ви позволява да зададете времето, в което съдомиялната машина трябва да започне да работи. Накрая, подвижният горен рафт ви позволява да аранжирате съдовете по начина, който ви удобства най-много.

Съдомиялната Indesit DFE1B1913 има нив на шум 49 dB, което е сравнително тихо и не би трябвало да причинява проблеми в домакинството.

Годишната ѝ енергийна консумация е 296 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 104 kWh. В сравнение с други модели на пазара, това може да бъде считано за добра енергийна ефективност.

Консумацията на енергия за един цикъл е 6 kWh, което е много ефективно. Също така, средният разход на вода за година е 3360 литра, а консумацията на вода за един цикъл е 12 литра. Това показва, че съдомиялната машина е ефективна и икономична както в консумацията на електроенергия, така и на вода.

Относно размерите, тя е с височина 85 см, ширина 60 см и дълбочина 59 см, което я прави подходяща за вграждане в кухненски шкафове. Дължината на маркуча е 1.5 метра, а на кабела – 1.3 метра.

Съдомиялната машина Indesit DFE1B1913 е тежка 43.1 кг, което може да представлява проблем при инсталацията или транспортирането ѝ. Общо взето, размерите и теглото на машината са стандартни за подобен тип уред.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Indesit DFE1B1913: Мнение за продукта

Съдомиялната Indesit DFE1B1913 е един от най-добрите избори на пазара. Тя има висококачествено изпълнение, ефективни функции и е лесна за употреба. Цената на модела е разумна, като го прави достъпен за широката публика. Ако търсите перфектна съдомиялна, която да отговаря на вашите нужди, Indesit DFE1B1913 е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo