Ревю на Indesit CAA 55

Indesit CAA 55 

Може би не знаете, но комбинацията от хладилник и фризер е полезна, защото успява да комбинира предимствата на фризера с тези на хладилника. По този начин хладилникът и фризерът,  трябва да имат добри характеристики, като например системата за замразяване или размразяване, организирането на отделенията, регулируем термостат и много други функции. Вариантът, с който можете да се получите всичко това, е Хладилник с фризер Indesit CAA 55.

Indesit CAA 55

Виж цената за днес

Indesit CAA 55 Review

Ето и някои от най-големите удобства, които предлага този продукт:

Отворено пространство във фризера – Удобният дизайн на отворено пространство означава, че лесно можете да поставите по-големи елементи във фризера, като просто свалите двете специални горни чекмеджета.

Плъзгащи се рафтове – изваждащите се до 7см. рафтове ви осигуряват безопасен и лесен достъп до всичко в хладилника, дори и до тези продукти, които са скрити в ъгъла.

Static Automatic Control – Системата за статично автоматично управление е тази, която ще поддържа вашата храна възможно най-свежа. Тя ще работи с вътрешни сензори, които ще поддържат правилната температура.

Indesit CAA 55-2

Благодарение на класа си за енергийна ефективност A +, той иима изключително нисък разход на енергия. Фризерът има повече пространство в сравнение с други модели от този ценови клас. По – практичната организация на вашите хранителни продукти вече е възможна благодарение на трите рафта, които включва хладилника, а защитеното стъкло, от което са изработени, ги прави изключително устойчиви на по-голямо натоварване.

Има и специално отделение в долната част на хладилника, което е предназначено за плодове и зеленчуци, като по този начин те запазват за по-дълго време своят цвят, свежест и хранителни показатели. Снабден още с антибактериална система, Indesit CAA 55 ще ви осигури сигурност от гледна точка на хигиената на хладилника. Като се има предвид, че той разполага и с компресор, студеният въздух ще се разпределя повече от отлично в хладилника.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Нашето мнение за продукта

Удобен, практичен и много функционален, хладилникът с фризер Indesit CAA 55, 260 л, Клас A+ би се вписал страхотно във всяка кухня и е един надежден уред на изключително приемлива цена. Ако сте от практичните домакинства, които предпочитат по-нисък ценови диапазон, но не биха направили компромис с качеството, то този продукт на Indesit е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo