Indesit BWA 71252 W EU - Виж цената

Ревю на Indesit BWA 71252 W EU

22222222 Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Indesit BWA 71252 W EU

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Indesit BWA 71252 W EU с енергиен клас А++ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване!

Indesit BWA 71252 W EUВиж цената за днес

Indesit BWA 71252 W EU Review

Wool Program – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Деликатни – тази програма ще се погрижи дори за дрехите от най-фини материи, като ще се погрижи за запазването на тяхното качество и мекота.

Виж още: Ревю на Daewoo DWD-FV2021

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дигиталният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералня Indesit BWA 71252 W EU разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 59.5 х 85 cм (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 80dB при центрофуга и 59dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 198 kWh и на вода от 10600л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 7кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня Indesit BWA 71252 W EU разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Innex, Push & Wash, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Смесена, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване.

Нашето мнение за продукта

С голям брой програми за изпиране, които покриват всички нужди, малкия размер, който позволява пералнята да бъде поставена във всяка стая, почистването на дрехите със специална програма и разумна цена, пералня Indesit BWA 71252 W EU е отличен избор за всяко домакинство, в което грижата и поддръжката на дрехите, неминуемо са поставени на преден план. Насладете се на чисти, свежи и запазени дрехи във всеки миг от ежедневието си.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password