Ревю на Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro

HUAWEI WATCH GT 3 Pro е най-новият смарт часовник от HUAWEI, който предлага множество функции за здраве и фитнес, включително 100+ вградени режима за тренировка, функция за измерване на наличието на кислород в кръвта, сензор за кръвно налягане и много други. Също така, този смарт часовник е снабден с издръжлива батерия, която може да издържи до 21 дни с едно зареждане.

Huawei Watch GT 3 Pro

Виж цената за днес

Huawei Watch GT 3 Pro: Сензори

Барометърът е сензор, който измерва атмосферното налягане. Той работи като измерва промените в налягането около часовника и може да предостави данни за времето и промените в атмосферното налягане. В смарт часовниците, като HUAWEI WATCH GT 3, барометърът може да се използва за измерване на височината или за определяне на това, на коя надморска височина се намирате. Това е особено полезно при катерене на високи планини или при извънпътеково бягане, където промяната на атмосферното налягане може да повлияе на физическата активност и да доведе до умора. Барометърът може да предостави точни данни за това какво да очаквате по време на физически активности на открито.

Компасът е сензор, който измерва магнитното поле и може да определи посоката, в която се движите. Това прави компаса много полезен при каране на колело, хайкинг или други активности на открито, където е важно да се знае посоката, в която се движите.

Жироскопът е сензор, който измерва ъгловото ускорение и може да определи посоката на движение на часовника. Този сензор е особено полезен при фитнес активностите, когато е важно да се знае колко бързо се движите и в каква посока.

Акселерометърът е сензор, който измерва линейното ускорение и може да определи колко бързо се движите в дадена посока. Този сензор е особено полезен при фитнес активностите, когато е важно да се знае колко бързо се движите и колко далеч сте стигнали.

PPG сензорът е сензор, който измерва сърдечния ритъм чрез оптично измерване на промяната в кръвния поток. Този сензор е особено полезен при фитнес активностите, когато е важно да се знае колко силно работи сърцето ви и колко калории сте изгорели.

Сензорът за телесна температура измерва температурата на тялото и може да предостави информация за това, дали сте претоварени или дали се нуждаете от почивка.

Оптичният сензор за измерване на пулса използва светлина, за да измери промените в кръвния поток и да определи сърдечния ритъм.

Сензорът за кръвно налягане може да измери кръвното налягане на потребителя и да предостави данни за здравето на сърцето и кръвоносната система.

Геомагнитният сензор може да измери магнитното поле на Земята и да определи посоката на движение на часовника.

NFS е сензор, който може да се използва за безконтактно плащане със смарт часовника.

Сензорът за наличието на кислород в кръвта може да предостави ценна информация за здравето на потребителя. Ниско ниво на кислород в кръвта може да бъде индикация за проблеми с дихателната система или за наличието на други здравословни проблеми. Тази функция може да бъде изключително полезна за спортисти и за хора, които страдат от здравословни проблеми, като например астма.

Събирането на данни от всички тези сензори може да бъде обработвано от софтуер в самия часовник или външен софтуер, като приложения за фитнес и здраве. Тези данни могат да бъдат полезни за определяне на физическата форма на потребителя, за управление на стреса, за предотвратяване на здравословни проблеми и за подобряване на физическите постижения.

Huawei Watch GT 3 Pro: Функции

Безжично зареждане: Тази функция позволява на смарт часовника да се зарежда без нужда от кабел, като се постави на съвместима безжична зарядна станция, което е удобно и лесно за използване.

Измерване на брой крачки: Часовникът проследява броя на крачките, които сте направили през деня, и ви помага да следите вашата активност и постижения.

Fitness Tracking функционалност: Смарт часовникът предлага различни режими на тренировка и проследява вашите физически показатели като сърдечен ритъм, изгорени калории и изминато разстояние.

Вграден микрофон: Тази функция позволява на потребителите да правят и приемат повиквания директно от часовника, без да е необходимо да изваждат своя телефон.

Вграден високоговорител: Часовникът разполага с вграден високоговорител, който позволява на потребителите да слушат музика, говорят по телефона или получават гласови уведомления.

Наблюдение на съня: Часовникът анализира качеството на съня ви, като проследява продължителността и етапите на сън, което ви помага да подобрите своите спанкови навици.

SMS известявания: Потребителите получават известия за входящи текстови съобщения директно на екрана на часовника.

Входящи и изходящи повиквания: Часовникът позволява на потребителите да правят и приемат телефонни повиквания директно от устройството.

Измерване на изгорени калории: Часовникът изчислява колко калории сте изгорели на база на вашата активност и физически данни.

Измерване на изминато разстояние: Часовникът проследява изминатото разстояние през деня, което ви помага да следите вашите постижения и напредък.

Музикален плейър: Потребителите могат да слушат музика директно от часовника, като синхронизират своите плейлисти с устройството.

Наблюдение на нивата на стрес: Часовникът анализира вашите нива на стрес и предлага съвети за управление на стреса и релаксация.

Отдалечено управление на камерата: Часовникът може да се използва като дистанционно управление за камерата на вашия смартфон, което улеснява снимането на селфита и групови снимки.

MeeTime приложение: Тази функция ви дава възможност да провеждате видео разговори с приятели и семейство, като използвате часовника и мобилното приложение MeeTime на HUAWEI.

Управление на повиквания чрез жестове: Часовникът позволява на потребителите да отговарят на входящи повиквания или да ги пропуснат с жестове, като просто махнат ръката пред устройството.

Huawei Watch GT 3 Pro: Характеристики

Батерията на Huawei Watch GT 3 Pro е вградена литиево-полимерна с капацитет 530 mAh, която предлага изключителна издръжливост. Батерията осигурява до 21 дни живот в режим ultra-long battery life, което означава, че няма да се притеснявате за зареждането на часовника си често.

С диаметър на корпуса от 46.6 мм и височина от 10.9 мм, Huawei Watch GT 3 Pro е компактен и стилен. Теглото му е само 54 грама, което го прави удобен за носене през целия ден.

Що се отнася до безжичните комуникации, Huawei Watch GT 3 Pro е оборудван с Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS и QZSS. Това гарантира стабилна и бърза връзка със смартфона ви. Освен това часовникът поддържа мрежи 4G, което означава, че можете да се свържете с интернет и да ползвате различни услуги на часовника без да се нуждаете от смартфона си.

Huawei Watch GT 3 Pro е съвместим с операционни системи Android 6.0 или по-нова и iOS 9.0 или по-нова, което го прави универсален и подходящ за голям брой потребители.

Дисковото пространство на часовника е 4 GB, което е достатъчно за съхранение на приложения, музика и данни от вашите тренировки и здравословни метрики.

Смарт часовникът има кварцов механизъм, който гарантира точност и надеждност в работата му. Стъклото на дисплея е направено от сапфир-кристал, което го прави устойчив на надраскване и повреди. Водоустойчивостта на смарт часовника е 5 ATM, която го прави подходящ за носене по време на плуване и други водни спортове.

Материалът на корпуса на часовника е титан, който е изключително здрав и лек. Диаметърът на корпуса е 47 мм, което го прави подходящ за носене от мъже с по-големи китки. Дисплеят на часовника е дигитален и предлага ясно и лесно четимо изображение.

Материалът на верижката или каишката на часовника е силикон, който е здрав, удобен за носене и устойчив на износване. Силиконовата верижка допълва стила на титановия корпус и придава спортен и модерен вид на часовника.

Huawei Watch GT 3 Pro: Мнение за продукта

HUAWEI WATCH GT 3 Pro е един от най-добрите смарт часовници на пазара, който предлага множество функции за здраве и фитнес, които могат да бъдат полезни за хора, които са активни и желаят да следят своето здраве и физически постижения. Също така, издръжливата батерия е огромно предимство, което гарантира, че потребителят ще може да използва устройството за продължителен период от време, без да се налага да го зарежда често.

Виж цената за днес

4.5/5 - (8 votes)
Review-bg.com
Logo