Ревю на Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro

Има нещa, което трябва да се притежават от чифт безжични слушалки – ясни гласови повиквания и предлагат активно шумопотискане – две области, в които FreeBuds Pro печели с пълна сила. Така че, качеството на звука и възпроизвеждането на музика е абсолютно най-доброто, което можете да получите на цената на Pro.

Huawei FreeBuds ProВиж цената за днес

Характеристики и дизайн

FreeBuds Pro са с изтънчен, „Cubic Iconic“ дизайн, с ъглово стъбло. Компонентите са с удобни силиконови тапи за уши, които вършат чудесна работа за сигурно седене в ухото. В кутията получавате три накрайника: малък, среден и голям, както и USB-C кабел. Цветът на слушалките е сребрист, което го отличава от масовите модели в черно и бяло на пазара. Извитата продълговата кутия за зареждане има матово пластмасово покритие в Silver Frost.

В основата има USB-C порт за зареждане, въпреки че се поддържа и безжично зареждане Qi.  Huawei обикновено прави дизайна правилен, така че не сме шокирани, че FreeBuds изглеждат страхотно – солиден избор, ако стилът ви е приоритет. Поставянето им в ухото също е лесно. Въпреки, че не са толкова удобни за фитнес и не се прикрепят толкова плътно, колкото FreeBuds 3 (който е преминал през цяла тренировка на Insanity, без да помръдва), те са удобни, дори когато се носят за повече от 1-2часа.

Свързаност, живот на батерията и качество на звука

Това, което отличава FreeBuds Pro, е колко можете да контролирате, без да се налага да докосвате телефона си. Интелигентното взаимодействие, благодарение на датчик за сила на всеки ствол, ви дава силата да превключвате между режимите на ANC с дълго натискане, възпроизвеждане или пауза с кратко натискане и да пропускате музикални записи с двойно натискане, за да продължите напред, тройно натискане, за да се върнете назад. Плъзнете нагоре или надолу горната част на стеблото на FreeBuds Pro и можете също да регулирате силата на звука – не е необходимо да изваждате телефона си! FreeBuds Pro разполага с големи 11-милиметрови ултрамагнитни динамични драйвери и качеството на звука впечатлява при първо слушане. Подкастите, аудиокнигите и филмите са ясни, а в комбинация с тяхното шумопотискане, правят слушането едно завладяващо изживяване. Качеството на обажданията е много добро. 

Три микрофона и висока проводимост си взаимодействат, за да осигурят прецизно шумопотискане по време на разговор и приемане на повиквания.  ANC 40DB също работи на три нива, Cosy, General и Ultra, в зависимост от околния шум на вашата среда. Можете или да превключвате между тях сами, или да оставите слушалките да се самонастройват, чрез динамичното шумопотискане. Що се отнася до живота на батерията, получавате цели 30 часа с калъфа, който поддържа безжично зареждане Qi.

Животът на батерията на слушалките е между 4-7часа. Слушалките FreeBuds Pro също се зареждат бързо – захранват се от 0-100% за 23 минути. Свързването е чрез Bluetooth 5.2. Приложението на Huawei AI Life, което отключва трите степени на шумопотискане, както и софтуерни актуализации, е налично за андроид, но не и за iOS. Въпреки, че можете да свържете слушалките с вашия iPhone или iPad, следователно – те се сдвояват с тях, ще се радвате на ограничена функционалност.

Заключение 

Huawei създават хит в с FreeBuds Pro. Активното шумопотискане е както умно изпълнено, така и високо ефективно, докато звукът е ударен, енергичен и добре балансиран. Сензорните контроли са внедрени интелигентно, а слушалките са удобни за носене за дълги периоди. Те са едни от най-добрите безжични слушалки на пазара, така че ако искате удобство и качество на звука – то Huawei FreeBuds Pro са точният избор за вас!

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo