Hotpoint XH9 T3U X - Виж цената

Ревю на Hotpoint XH9 T3U X

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Hotpoint XH9 T3U X

Обичате ли прясната, вкусна и свежа храна? Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите любими хранителни продукти при оптимално добри условия? Ние имаме точния продукт за вас! Хладилник Hotpoint XH9 T3U X с енергиен клас А+++, технология Full No Frost и множество допълнителни технологии, ще осигури най-добрите температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате по всяко време!

Hotpoint XH9 T3U XВиж цената за днес

Hotpoint XH9 T3U X Review

Hotpoint въвежда нова гама от хладилници за удължаване на качеството на храните, както в първия ден. Множество сложни технологии, позволяващи организиране на вътрешното пространство, в зависимост от специфичните нужди.

Уредите Hotpoint са ергономични, тихи, интуитивни и безопасни, предлагащи интелигентни решения и максимален комфорт във всяка стая и във всеки дом. Изтънчен, но дискретен стил, грижа за околната среда и ангажираност към качеството и иновациите: Hotpoint уредите за изпиране и грижа за облеклото, почистване на съдове и прибори, съхранение и приготвяне на храна отразяват уникалната индивидуалност на всеки дом и всяка стая, като същевременно гарантират по-високи стандарти за качество, ниска консумация на енергия и отлична производителност

Виж още: Ревю на Hotpoint XH8 T2O XZH

Дизайн

Дизайнът на уреда и ултрамодерен и стилен. Вдъхновен от последните модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в инокс цвят.

Размери

Хладилникът е с размери от 59,6 х 67,7 х 201 см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 368 л и изключително ниски нива на шум от 37 dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 187 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 264 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 104 л и е с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 10 кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при възможно най-добрите температурни условия, то хладилник Hotpoint XH9 T3U X е точният избор за вас. Той ще осигури перфектните температурни и хигиенни условия за съхранението на вашите храни, като ще ги запази вкусни, свежи и качествени за дълъг период от време. Осигурете вкусна и прясна храна за вас и цялото ви семейство, с помощта на този нов хладилник!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password