Hotpoint XH9 T2Z COJZH - Виж цената

Ревю на Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Hotpoint XH9 T2Z COJZH 

Искате ли нов хладилен уред, който ще осигури перфектните условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти? Държите ли на високото качество на вашите храни и искате ли те да бъдат свежи, качествени и вкусни за по-дълго време? Ако е така, то ние имаме точният уред за вас! Хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZH с енергиен клас А++ и интегрирани някои от най-модерните функции при охладителните системи, той ще осигури най-добрите условия за перфектното съхранение на вашите продукти!

Hotpoint XH9 T2Z COJZHВиж цената за днес

Hotpoint XH9 T2Z COJZH Review

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

No Frost – благодарение на тази технология образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин храната ви се запазва по-качествена, а почистването на хладилния уред е по-лесно отвсякога.

LED осветление – LED осветлението във вашия хладилен уред, осигурява лесен и бърз достъп до вашите хранителни продукти, като същевременно не отделя много топлинна енергия, така че няма опасност да повиши температурата във вашия хладилник.

Виж още: Ревю на Samsung RB31HSR2DWW

Дизайн

Хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZH разполага с изключително модерен дизайн. Решен в сребрист, графитено сив цвят, този хладилен уред би паснал идеално във всяка модерно обзаведена кухня. Вграденият LED дисплей в предната част на уреда показва температурата и състоянието на вашия хладилник, като същевременно е финалния щрих за изискания завършек на вашия хладилник.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 60 х 72 х 201см., като това го прави удобен и практичен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Реверсивните му врати, които позволяват да променяте посоката им на отваряне, допринасят за удобство и комфорт при поставянето на вашия уред.

Технически характеристики

Хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZ разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумация на електроенергия от едва 282kWh, той гарантирано ще намали сметките ви за битови разходи. Възможността му за автономна работа без ток до 17ч., позволява на уреда да запази ниската температура в хладилника, като предотвратява развалянето на храните, когато в електрозахранването ви е възникнала повреда и то е било прекъснато.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 369л както и с 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Рафтовете на вратата позволяват съхранението на големи бутилки, кутии със сок или буркани, като по този начин вие разполагате максимално с наличното хладилно пространство. Автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 105л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни, а опцията за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ще ви осигури бърз и лесен достъп до съхраняваната храна в тях. Капацитетът на замразяване на това отделение е 10кг за 24ч., като това гарантира бързото и ефикасно замразяване на голямо количество хранителни продукти и по този начин предотвратява тяхното разваляне.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZ е нов, стилен охладителен уред, който разполага с висока ефективност при своята работа както и с интегрирани някои от най-модерните технологии при охладителните системи. С големия си капацитет на обем, той ще запази големи количества от вашите любими хранителни продукти, свежи, качествени и вкусни. Наслаждавайте се на винаги прясна храна и гответе с удоволствие любимите ястия на вашето семейство само с най-висококачествени продукти с помощта на хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZ!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password