Hotpoint XH8 T2Z XOJZH - Виж цената

Ревю на Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH 

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Държите ли той да разполага както с голям обем, така и с допълнителни технологии за максимална ефективност при неговата работа? Имате го! Днес ще ви представим хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2Z XOJZH с енергиен клас А++, голям нетен обем и множество допълнителни екстри, той гарантира, че ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за голям период от време!

Hotpoint XH8 T2Z XOJZHВиж цената за днес

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH Review

High Definition охлаждане – благодарение на максималното охлаждане във вашия хладилен уред, хранителните продукти се запазват качествени и свежи за по-дълъг период от време.

Total No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Ultra Fresh Crisper – отделение, специално предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на нивото на влагата и температурата в това отделение, вашите любими пресни плодове, зеленчуци или билки, се запазват свежи и качествени за максимално дълго време.

3 IN 1 ZONE – едно чекмедже, разполагащо с 3 функции – Super cool+, Chill mode и Safe defrost. По този начин вие можете да съхранявате всички видове хранителни продукти, като запазвате тяхното перфектно качество и същевременно се предотвратява появата на микроби.

Виж още: Хладилник с фризер Heinner HC-H273WA+ 

Дизайн

Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2Z XOJZH разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият LED дисплей в предната част на уреда показва температурата и състоянието на вашия хладилник, като същевременно е финалния щрих за стилния завършек на вашия хладилник.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 60 х 72 х 189см., като това го прави удобен и практичен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство. Реверсивните му врати, които позволяват да променяте посоката им на отваряне, спрямо вашите лични нужди, допринасят за удобство и комфорт при поставянето на вашия уред.

Технически характеристики

Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2Z XOJZH разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумирана електроенергия от едва 273kWh, той гарантирано ще намали в пъти разходите ви за електроенергия. В допълнение, с технологията NoFrost, образуването на лед във фризера и на скреж в хладилника е предотвратено, като това позволява лесното му почистване, без нуждата от предварително размразяване.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 235л както и с 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти, а автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 105л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни, а опцията за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ще ви осигури бърз и лесен достъп до съхраняваната храна в тях. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и голям капацитет на обем, този хладилник ще ви помогне да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като те ще бъдат достатъчни, за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Множеството допълнителни функции, които са интегрирани в уреда, спомагат за неговата ефективна работа като ще запазят вашите храни свежи, качествени и изключително вкусни за дълъг период от време. Похапвайте с удоволствие вашите любими храни винаги, когато пожелаете, като техния вкус е гарантиран от хладилник Hotpoint XH8 T2Z XOJZH!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password